hafıza kartını ram gibi kullanabilen program var mı???

hafıza kartını kartını pc ye tak sonra sistemi hızlandır de sonra olur kardesim ama vista icin

maxibrk

Üye
bilgisayar değil bu ki ram diye hafıza kartı takcan olsa hiç fena olmaz ...

Bora

Üye

Bayağı bir olmuş

rapman

Üye
bende bi ara "10mb MMC Chace" diye bi pro vardı... (program bile denemez, 1kb falandı ) ama hiç bi işe yaramıyodu isterseniz bide siz bulun deneyin...

evet katılıyorum sana benim eski telefonumda da vardı o 1 kb lık neüdü belirsiz şey bir işe yaramıyodu sildim

hatta harici bir hafıza kartı takalım sonra bir ekran kartı yükleyelim bir resident evil 5 süper olur

Utku

Üye
konu 2007de açılmış

bende bi ara "10mb MMC Chace" diye bi pro vardı... (program bile denemez, 1kb falandı ) ama hiç bi işe yaramıyodu isterseniz bide siz bulun deneyin...

10mb mmc cache z:/system/shareddata/101F8557.ini dosyasi iceriği
CachEnable=True
CacheSize=1024000
CacheDir=d:\cache
ODomainUrl=http://host53.nokia-boston.com/Cache_OpCache/Op_Menu.xhtml
OCacheSize=300000
OCacheDir=c:\cache
bu dosyadki
CacheDir=d:\cache yolunun CacheDir=e:\cache şeklinde değiştirilip 101F8557.ini dosyasinin c:/system/shareddata/ dizini icine atilamasiyla elde ediliyor. Evet pek bir işe yaramıyor. Telefonumuzun web tarayiciyle yaptiğimiz işlemlerin ön belleğini ram (d:/) yerine hafıza kartina (e:/) kaydediyor. Telefonun orjinal web tarayicisini kullananlara faydasi var. Dosya 332b

nfsnihat

Üye
mmc cache olayı var ama oda RAM değil. Web tarayıcısıyla alakalı. Önbelleği hafıza kartına kaydediyor tarayıcı şişmiyor. Oyunlar için böyle birşey mümkün değil...

muhmtt

Üye
hafıza kartını ram olarak kullanma programın adı 10 mb mmc cache link

link bu teşekkürü çok görmeyin direk link

--------------- Ekleme ---------------

nfs nihat dın dediği gibi ram teli hızlandırmıyo hız donanımla alakalı cache önbellek demek hız demek değil