hafıza kartını ram gibi kullanabilen program var mı???

Sponsorlu Bağlantılar

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
hafıza kartını kartını pc ye tak sonra sistemi hızlandır de sonra olur kardesim ama vista icin

maxibrk

maxibrk

Üye
bilgisayar değil bu ki ram diye hafıza kartı takcan:D olsa hiç fena olmaz :p...

system_start()

system_start()

Üye
olmaz

Bora

Bora

Üye
bilgisayarda yok mu saniyorsun? yazik yazik :)

sen hic windows 95 gordun mu?
daha oncesini sormuyorum bile 98 den oncesini gormemistir :) 8 ram makineyle 1 gb hdd ile ne yapacagimi sasirmis ve yillarca o bilgisayarda bile oturup biseler uretmis biri olarak :)

google dedeye su konulari sor. biraz bilgi topla ve bunlari birlestir...

paylasimli ekran karti nedir ne degildir?
virtual driver nedir ne degildir :)
windows 95 gercekten tarihte var midir yoksa hurafe midir?
3.5"lik bir disket kac mb kac kb eder :)

bilgisayrda HDD nin bir bolumunu ram gibi kullanmak isleminin ismi "sanal bellek" dir. eger ingilizce kullaniyorsaniz virtual memory gibi biseler olmasi lazim. gercek ram gibi randiman vermese de olmaz diye bir sey yok yani... mesela ben bluetooth u ilk duydugumda: "hassicktir" demistim ve 10 dakika gülmüstüm, cünkü aklima bi iki sene sonra kizlarin oldugu her mekanda bluetooth ile av yapabilecegimle alakali fikirler gelmisti.... zauhzuaha ii bi nostalji oldu kendi acimdan. gecmise gittim :) hemen geliorum

Bayağı bir olmuş :)

rapman

rapman

Üye
bende bi ara "10mb MMC Chace" diye bi pro vardı... (program bile denemez, 1kb falandı :p ) ama hiç bi işe yaramıyodu isterseniz bide siz bulun deneyin...

evet katılıyorum sana benim eski telefonumda da vardı o 1 kb lık neüdü belirsiz şey bir işe yaramıyodu sildim :ehe

matt.yamato

matt.yamato

Üye
hatta harici bir hafıza kartı takalım sonra bir ekran kartı yükleyelim bir resident evil 5 süper olur :D

Utku

Utku

Üye
konu 2007de açılmış:oke:

Atlas445566

Atlas445566

Üye
asında olsa fena olmazdı:hmmm

44Özkan44

44Özkan44

Üye
bende bi ara "10mb MMC Chace" diye bi pro vardı... (program bile denemez, 1kb falandı :p ) ama hiç bi işe yaramıyodu isterseniz bide siz bulun deneyin...

10mb mmc cache z:/system/shareddata/101F8557.ini dosyasi iceriği
CachEnable=True
CacheSize=1024000
CacheDir=d:\cache
ODomainUrl=http://host53.nokia-boston.com/Cache_OpCache/Op_Menu.xhtml
OCacheSize=300000
OCacheDir=c:\cache
bu dosyadki
CacheDir=d:\cache yolunun CacheDir=e:\cache şeklinde değiştirilip 101F8557.ini dosyasinin c:/system/shareddata/ dizini icine atilamasiyla elde ediliyor. Evet pek bir işe yaramıyor. Telefonumuzun web tarayiciyle yaptiğimiz işlemlerin ön belleğini ram (d:/) yerine hafıza kartina (e:/) kaydediyor. Telefonun orjinal web tarayicisini kullananlara faydasi var. Dosya 332b

nfsnihat

nfsnihat

Üye
mmc cache olayı var ama oda RAM değil. Web tarayıcısıyla alakalı. Önbelleği hafıza kartına kaydediyor tarayıcı şişmiyor. Oyunlar için böyle birşey mümkün değil...

muhmtt

muhmtt

Üye
hafıza kartını ram olarak kullanma programın adı 10 mb mmc cache link

link bu teşekkürü çok görmeyin direk link

--------------- Ekleme ---------------

nfs nihat dın dediği gibi ram teli hızlandırmıyo hız donanımla alakalı cache önbellek demek hız demek değil

Üst Alt