Hafıza Kartını Adaptore takıyorum bilgisayar görmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

bjkliburak92

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartını Adaptore takıyorum bilgisayar görmüyor
evet arkadaşlar sorun bu.micro sd adaptore 512 mblik hafıza kartını takıyorum.onu da sd multımedıa card girişine takıyorum pcde tık yok.hafıza kartını görmüyo.nedeni ne olabailir acaba???

• Beğen
Tepkiler: asi3321

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
telefonda görüyorsa kart okuyucuda görmüyorsa kart okuyucunda sorun vardır...

myxing

Üye
evet bende de o sorun bilen yazsın lütfen

selen_17

Üye
yha bendede böyle bir sorun var kısaca anlatayım yeni bir kart okuyucu aldım pcye takıyorum pc kart okuyucuyu görüyor ama hafıza kartını görmüyor e çıkarılabilir sürücüye disk takın dio kart okuyucuyu bozuk diye aldığım yere götürdüm adam kendi bilgisayarında denedi hiç bir sorun yoktu yha yardım eder misiniz deli olcam

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
Bilgisayar çok kullanımda kart okuyucuyu bir süre görmüyor kart adaptörünün altın dişleri deforme olabniliyor yada kart okuyucunun iletkenleri deforme olabiliyor o yüzden önce pc den çıkar işlemiyle çıkarın kartı yoksa içindeki veriler kaybolup siliniyor ne kadar kart adaptörü alırsan al hep aynısını söyler pc

selen_17

Üye
peki ne yapmam lasım

--------------- Ekleme ---------------

yha şimdi ben ne yapmalıyım bildiğiniz bşey var mı herhangi bşy önerebilir misiniz yardım lütfen

specialtutku

Üye
micro sd hafiza karti kullananlar sadece micro sd kart okuyucu kullansınlar kart yuvası kart adaptörü ile zor iş 4 gb micro sd kartı pc okumuyordu kart okuyucu yu micro sd aldım sorun bitti cok ugrasmıstım hafiza kartı na uygun kart okuyucu kullanınız adaptör le ugrasmayın..

gotra

Üye
şimDi başLıcam yha Tövbe töVbeee :s bu nasıl iş kaRtlar çaLışmıyo :s

haydarduman

Üye
benim de hafıza kartı ile ilgili bir sorunum var. kart okuyucum sd card okuyor. Ayrıca, adaptör ile 512 mb da okuyor. Ancak, sorun şu ki 8 gb olarak ladığım toshiba mini sd card'ı okumuyor, bilgisayar okumaya çalıştıkça kasılıyor ve ben kartı çıkarınca düzeliyor. bu cardı adaptörle fotoğraf makinama takıyorum, biçimlendirme ve dosya yükleme dahil herşeyi yapabiliyorum. bendeki eski nesil kart okuyucu olabilir mi bilmiyorum. Önerilenizi bekliyorum.

harunfurkan

Üye
bu sorunu çok araştırdım ama çözümü yok. karta virüs giriyor ve sistemi çökertiyor. bilgisayarda gözükmez. başka telefona takınca da şifre sorar. format atılmaz. bunun tek çaresi çöpe atıp yenisini almak. içindekiler maalesef gittiler.. =(

EfeTÜRK

EfeTÜRK

Üye
kart okuyucunuz pc de donanımsal olarak görüyor fakat hafıza kartınız görmüyorsa hafıza kartınızda şifre vardır. önce şifresini silmeniz gerekiyor.

brkt02

Üye
BeyLer Hic uqrasmayın ben uqrastım siz uqrasmayın kısaca özetleyerek soyleyeyim kartınıza telefonunuzdan şifre koyunca PC den kırmak girmek mümkün deil bu nedenle telefondan şifremizi kaldırıyoruz sonra PC takıyoruz Calısıyor

aragorn2525

Üye
hafıza kartımı ne telefon nede bilgisayar görüyor kart okuyucumda sorun yok biçimlendiremiyorumda acil cevaplarsanız sevinirim teşekürler

--------------- Ekleme ---------------

hafıza kartımı ne telefon nede bilgisayar görüyor kart okuyucumda sorun yok biçimlendiremiyorumda acil cevaplarsanız sevinirim teşekürler.şifrelenmişse nasıl kaldırabilirim kodu

hanzo03

Üye
ArkadaşLar Çok Uğraştım ama çaResi Yok ya bi virüs var yüklediğimiz programlar ile giriyo ve hafıza kartının sistem dosyyalarıyla oynuyor.Bilgisayara taktığımızdada bilgisayar bunun sistem dosyasını okuyup bize qösterdiii için sistem dosyası bozuk olduğu içinde göstermiyor yani okuyamıyor. hafıza kartını biz değil sadece fabrikalarında tamir edebilirler hafıza kartı aslında bozuk değil içindeki yazılım bozuk anlatabildimmi ama bi program var sistem dosyalarıyla oynayan ve fabrikada kart içerisine sistem dosyası atmak için kullanılan. ismini bulursam yazarım =) tekrar geçmiş olsun

gladiio

gladiio

Üye
Bilgisayar çok kullanımda kart okuyucuyu bir süre görmüyor kart adaptörünün altın dişleri deforme olabniliyor yada kart okuyucunun iletkenleri deforme olabiliyor o yüzden önce pc den çıkar işlemiyle çıkarın kartı yoksa içindeki veriler kaybolup siliniyor ne kadar kart adaptörü alırsan al hep aynısını söyler pc
ben kart okuyucusunu çıkarmadan kartı değiştiriyorum bu sefer okuyor bence kartla ilgili sorun var ama ne daha çözemedim bence

fatih797

fatih797

Üye
sd kartını aparata takıyorsun ya aparatın sol köşesinde lock yazar altındada bişi wardır küçük aşağı yukarı ındırırsın onu aşağı ındırırsen pc gormez ondan olabilir

dayı-78

Üye
arkadaşlar benim hafıza kartını telefona takıyorum görünüyor ama içine girmiyor ve telefon o an donuyor,sonra telefonu bilgisayara takıyorum ordada görüyor ama pc dede görnüyor napacağım lütfen yardımmm

burakpolat

burakpolat

Üye
arkadaşlar ben bunu çok araştırdım ama nafile bildiğimiz mini sd card redirlar okumuyor ama bu usb flash bellek gibi küçük hafızı kartlığı gibi card redır var onunla pc de çalıştırmayı başardım yani hiç bi program yok ondan almanızı tafsiye ederim

berkaay

Üye
beyler eğer telefonda hafıza kartnı şifrelediyseniz o zman da yapar telefondan şifreyi silin sorun ortadan kaldiyo

aslan1000

Üye
arkadaşlar bende 2 tane micro sd hafıza kart var bilgisayar sedece birini okuyo. bilen varsa yardım etsin :hmmm

Üst Alt