Hafıza kartından yükleme tamamlanamıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
javocu

javocu

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartından yükleme tamamlanamıyor
Beyler telefonda hafıza kartı yok.8GB depo var sadece ama telefonu her kapatıp açtığımda

"Hafıza kartından yükleme tamamlanamıyor.Uyg. yöneticisine gidin filan diyor."

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
depo hafızaya hangi programları yükledin söyler misin? Belki bazilarini kaldırırken birkaç dosya silinmemistir uygulama yöneticisinden.

uribaju

uribaju

Üye
benimde 16gb hafıza kartı aynı sorunu veriyor ardından hafıza kartı bozuk diyor çözümünü de bulamadım hafıza kartını garantiye yollamaktan baska carem kalmadı

xErKaNx

Üye
arkadaşlar ben n73 kullanıyorum benim telefonda benzer durumlar oluyordu.daha sonra çözümünü araştırdım ve buldum. E > private > 10202dce bu sıralamayı takib ettim ve 10202dce klasörünün içini temizledim sorun kalmadı. Tabi bunu telefon hacklı iken xplore programını kullanarak yaptım. İsterseniz sizde deneyin belki olur

• Beğen
Tepkiler: juba123
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ya da direkt format atın baştan kurun uygulamaları olsun bitsin :)

juba123

Üye
arkadaşlar ben n73 kullanıyorum benim telefonda benzer durumlar oluyordu.daha sonra çözümünü araştırdım ve buldum. E > private > 10202dce bu sıralamayı takib ettim ve 10202dce klasörünün içini temizledim sorun kalmadı. Tabi bunu telefon hacklı iken xplore programını kullanarak yaptım. İsterseniz sizde deneyin belki olur

Hocam teşekkürler o dediğin dosyada 4 tane .sis uzantılı dosya vardı direk sildim ve bir daha yükleniyor ekranı gelmedi paylaşım için teşekkür ediyorum.

TheMadness

TheMadness

Üye
Bellede hafıza kartındaki uygulamaları otomatik yükleme özelliği var. Silerseniz düzelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt