arkdaşlar videoları geri amadı fotoğraflar geldi benim istediğim videoları geri alan bi proğram bi hafta önce sildim yani aradan fazlaca da bi süre geçmedi... yardımco olursanız sevinirim...tşk
Bu program ile CompactFlash kartları (I/II), IBM Microdrives, SmartMedia kartları, MultiMedia kartları(MMC), Secure Digital (SD) kartları, Memory Sticks, CD/DVD diskleri vb. medyalardaki ses,yazı,görüntü ve video formatlarındaki dosyaları kurtarabilirsiniz. Tabi bir kart okuyucuya ihtiyacınız var.
Kurtardığı Dosya Türleri :
Video : MOV, RM, MP4 (MPEG-4 VIDEO), MPEG (MPEG,MP1, MP2, MPG, MPE), ASF (ASF, WMV, WM, WMA), AVI (RIFF V.FORMAT)
Ya arkadaşlar RapidShare Free use yeri çalışmıyor.Paralı indirim istiyor.Mevcut dosya kimde varsa yada paralı üyeliği olan bir kişi bu dosyayı bana indirip yollayabilir mi ?? ceza-fan_90@hotmail.com Bu adrese atabilirseniz sevinirim...
arkadaşlar işe yarıyor mu gerçekten? çok ihtiyacım var cunku. 2 -3 hafta once falan sılındı hafıza kartımdakı dosyalr. lutfen bılgı verın lutfen.. cok onemlıydıler=((
bi kaç tane kurtardı fakat onları da açmıyor hiç işe yaramadı
--------------- Ekleme ---------------
nasıl bir sitedir ya hem programlar çalışmıyor hemde başkasından bile yardım isteyemiyoruz varmı böyle birşey ya hiç biryerden şikayet edemiyorum bari buradan yazayım belki bir ilgilenen olur
arkadaşlar slm
benim nokıa n79 telim var.hafıza kartımı yanlışlıkla biçimlendirdim.içerisindeki 1000 üzerindeki SMS lerim silindi bunları nasıl geri alabilirimm.nasıl geri yükleyebilirimm.
şimdiden teşekkür ediyorum