hafıza kartında klasör göremiyorum neden acaba?

Sponsorlu Bağlantılar

veysi21

veysi21

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartında klasör göremiyorum neden acaba?
arkadaşalr hafıza kartımdaki bir adet klasörü ne telefonda nede pc de göremiyorum..yanlız dosya yönecileri programlarında görüyorum ve orada klasörü gizli kısımından çıkarıp dslt okunuru işaretliyorum yinede 6630 telefonumum kendi dosya yöneticisinde ve pc de görünmüyor..lütfen bi el atın..ne yapmalıyım..

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
biçimlendir dicem ama biçimlendirince olmayada bilir.

veysi21

veysi21

Üye
    Konu Sahibi
biçimlendirdiğim zaman tüm hafıza silinmiyecekmi?ben bunu istemiyorum.. başka bir yolu olmalı..???

--------------- Ekleme ---------------

yardım edcek kimse yokmu?

3aku1

Üye
x-plore programını yükle ve orada ayarlardan gizli klasörleri göster seçeneğini tıkla dosyanı x-plorede gördükten sonra klasör üzerine gel ve özellikler kısmını tıkla orada 3 tane seçenek var gizli, salt okunur ve sistem diye muhtemelen onlardan biri işaretlidir işaretini kaldır problemin çözülecektir...

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Tel. markan???

veysi21

veysi21

Üye
    Konu Sahibi
...........

system explorer ve fexplorer gibi programlarda görünüyor.. fakat 6630 telefonununkendi dosya yöneticisde ve bilgisayarımda 1 adet klasörümü göremiyorum.. format atmakta istemiyorum.. 1gb hafıza kartı hemen hemen hepsi dolu..

dj_mithat

Üye
arkadasım sen virüslü bir bilgisayara hafıza kartını takmışsın önce x-plore yi yükle sonra 6 tuşuna bas ve gizli dosya secenegini kaldır sonra görülecektir

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
arkadasım sen virüslü bir bilgisayara hafıza kartını takmışsın önce x-plore yi yükle sonra 6 tuşuna bas ve gizli dosya secenegini kaldır sonra görülecektir
aynen

ama bilg.görmüyor diyorsan klasör seçeneklerin den gizli dosya ve klasörleri göster de...ve düzelince dosyalarını yedekleyip bi biçimlendir....tekrar dosyalarını yükle..sağlama bağla...ok

erdalmehmet

Üye
saolun kardeşlerim

deniz-17

deniz-17

Üye
ya arkadaşım gizli dosyalardır onlar pc den arçaçlar/klasör seçenekleri/görünüm ordan gizli dosyaları gösterde tamam dır

ÖZc@N GRaffİTi

ÖZc@N GRaffİTi

Üye
*3yes bas açma tuşu aç biçimlendir o virüslü %100

Elmandra

Elmandra

Üye
eyvallah kardeşim

avrambey44

Üye
arkadaşlar 6630 telefonun hafıza kartını pc ye takınca veri yükleyemiyorum acaba çözümünü bilen varsa yardım edebilirmi acaba

arkadaşlar 6630 telefonun hafıza kartını pc ye takınca veri yükleyemiyorum acaba çözümünü bilen varsa yardım edebilirmi acaba

akf-75

akf-75

Üye
winrar adres çubuğuna hafıza kartının sürücüsünü yaz örneğin ''F:'' (tırnaklar yok) dosyalarını seç ve bilgisayarına kopyala sonra hafıza kartına FAT32 ile format at ve doyalarını tekrar hafıza kartına yükle :)))

gigi55

Üye
arkadaslar bendede 6300 var hafıza kartını arkadasın pc ye taktım dosyaları almak ıcın daha sonra gerı telefona taktım ama telefonda dosyaları acamıyorum sılınmemesi gereken dosyalar var buna ne yapabılırız? bi yardım :hmmm

alloha77

Üye
winrar adres çubuğuna hafıza kartının sürücüsünü yaz örneğin ''F:'' (tırnaklar yok) dosyalarını seç ve bilgisayarına kopyala sonra hafıza kartına FAT32 ile format at ve doyalarını tekrar hafıza kartına yükle :)))
Arkadaş en kısa ve en basit çözüm yolunu bulmuş sağolsun sabahtandır o program bu program uğraşıyodum hiç gerek yokmuş :oke:

cascı

Üye
bende de aynı sorun var
Nokia C5-03 kullanıyorum XP bilgisayara taktım müzik yüklemek için yükledim telefonu açıp dinlemek istedim ama Xp den yüklediğim müzikler yok sonra diğer bilgisayarıma bağladım sürümü Vİsta ancak bu sefer Memory karttaki hiç bir dosyayı göremedim. daha sonra telefonu karıştırdım neler var diye resimlerime girdiğimde bir ses dalgası vardı ayrıca 30 40 adet vardı birde çektiğim resimleri göremedim. halen onunla uğraşıyorum lütfen yardım edin ??...

qradyant

qradyant

Üye
Daha farklı yöntemle dosyalarınıza kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Alttaki link size yardımcı olacaktır.

luli

Üye
kardeş günlerdir uğrasıyordum allah raZI olsun verdiğin çözüm işe yaradı binlerce kes teşekürler

Üst Alt