Hafıza kartında ki mesajlari gormek okumak pc ye aktarmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusufum79

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartında ki mesajlari gormek okumak pc ye aktarmak
arkadaslar c5-00 modem telefonum var.

1- hafıza kartındaki mesajlari pc takıp nasıl okuyabilirim cunki gorunmuyor _?
2- hafiza kartındaki mesajlari nokia pc suite ile goruyorum ama kopyala dedigim de pc suite donuyor kopyalama yapmıyor baska caresi varmı ?
3- hafıza kartındaki mesajlari telefon hafızasina tasımanin bir yolu varmı ?
4- hafıza kartındaki mesajlari telefona takmadan pc nin kart okuyucuna takıp mesajlari okumamizin yolu varmı ?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Telefona uygun Dosya Yöneticisi bulup hafıza kartındaki mesajları kopyalayıp hafıza kartında ayrı bir dosya açıp oraya atmayı denesen

yusufum79

Üye
    Konu Sahibi
Telefona uygun Dosya Yöneticisi bulup hafıza kartındaki mesajları kopyalayıp hafıza kartında ayrı bir dosya açıp oraya atmayı denesen

hafıza kartındaki mesajlari goremiyorum ki bu yuzden kopyalamada yapamıyorum. sadece telimi pc takarsam pc suite den gorunuyor ama kopyala dedigimde kitlenip kalıyor

Hasan

Üye
mesajlar/ayarlar/diğer/kullanılanhafıza/hafıza kartı yap

femtv

Üye
teşekkürler

yusufum79

Üye
    Konu Sahibi
mesajlar/ayarlar/diğer/kullanılanhafıza/hafıza kartı yap

kardes zaten suanda telimin ayarları hafıza kartında.. fakat telefon hafızasına almak istiyorum... yada hafiza kartındaki mesajlari gormek istiyorum ama gorunmuyor.. pc nin kart okuyucu bolumuna hafıza kartımı takıyorum mesajlar yok. hafıza kartımı telime takıyorum nokia pc suite ile kopyala yapiyorum ama pc suite donuyor kitleniyor aktarma yapamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt