Hafıza Kartındaki Mesajları Bilgisayara Aktarma (Yardım Edin Lutfen)

Sponsorlu Bağlantılar

Dadisko

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartındaki Mesajları Bilgisayara Aktarma (Yardım Edin Lutfen)
Arkadaşlar hafıza kartına format atıcam ama mesajları bilgisayara aktarmak ıstıyorum.
Hafıza kartına format attıktan sonra tekrar geri yukleyecegim

Böyle bildiginiz bir program varmı pc suite ile denedim sadece telefon hafızasındaki mesajları bilgisayara aktarıyor..

Yardımlarınızı beklıyorum

bergugurkaraca

bergugurkaraca

Üye
wala kardeşim bende arıyorum ama yoq

airex18

Üye
gençlerr telefon un mesajlar bolumunden depolamayı hafıza kartına alın ovi pc suite yi pc nize yukleyin sekronize edinn bu kadar:D

feyyazemre111

Üye
arkadaslar pc suit ile msjları bılgısayarıma aktarırken sureklı donuyor . yanı bazen atıo mesajları ama sonra sureklı donuyor . cok sınır bozucu bısey bı cozumunu de bulamadım bılen yardım etsın sımdıden tesekkurlerr

gunseli

Üye
depolamayı hafıza kartına alamıyorum hata veriyo ne yapabilirim acil yardım bütün mesajlarım hafıza kartında kaldı

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Eski konu olduğunu biliyorum ama yine de yazayım: s60v2'lerde sms yedek adlı programı (forumda var) kullanarak, kayıtlı sms'leri txt formatında hafıza kartına atabiliyorsunuz. Böylece oradan da pc'ye atabilirsiniz.

yunus5055

yunus5055

Üye
Iyide Zaten kendimizde kopyalama yaparak txt ye çevirebiliyoruzya ? ... Herşey için illa programmi olacak yani :)

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Iyide Zaten kendimizde kopyalama yaparak txt ye çevirebiliyoruzya ? ... Herşey için illa programmi olacak yani :)

6630'da gelen mesajı düzenleme yapıp kopyalayana ve not defterine yapıştırıp kaydedene kadar program bunu 2 saniyede yapıyor. Bir suyu yudumlayarak da içebilirsin, ağzına damlatarak da içebilirsin. Fakat eminim ikisi arasındaki muazzam farkı anlamışsındır. :)

yunus5055

yunus5055

Üye
Himm ... Doğru diyorsunda benim dediğim programı bulana kadar yapılabilecek olan şey :) ... Şu an sinir oldum ama :p

Üst Alt