Hafıza KArtına Yuklenen oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

melahat19

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza KArtına Yuklenen oyunlar
Arkadaslar Hafıza akrtına yuklenen oyunları nasıl gorebilirim.Bu konuda fazla bir bilgim olmadıgından sizden yardım alayım dedim. Gecenlerde telefonuma virüs bulaştıgından version attırdım fakat hafıza kartınadaki 2 tane bulunan oyun malesef yuklenemediğinden her acılısında yukleniyor ibaresi cıkıyor idi. Uygulama yoneticisinden yukleyin diyordu ve yine olmuyordu.Sileyim dedim ne sil nede kaldır ibraesi vardı ve bunun yuzunden komple hazıa kartına format atmak zorunda kaldım ve tum bilgilerim kayboldu. ne demek istediği anlamışsınızdır.Mumkunatı var ise hafıza kartına yuklenen oyunlar nereye yukleniyor ve bu oyunları gorme ihtimalimiz varmı veya bununla ilgili program varmı? şimdiden ilgileriniz için tşkler..

technonur

technonur

Üye
hafıza kartında uygulamaların olduğu yere yükleniyor oyunlarda onlar için ayrı bir bölm yok

genc_fb

Üye
arkadaşlar ben 6230i kullanıyorum hafıza kartına oyun atıyorum açmıyor neden bana yardımcı olabilirmisinizlütfen

ssaytek

Üye
eleman jad jar dosyalarını ikisini de aynı yere at
telin ekran ve sürümüne bak öyle dene

judelav

judelav

Üye
6230i ye hafıza kartından oyun yüklenmez ancak pc suite ile bilgisasyardan usb kablon ile yüklersin.

enes442

enes442

Üye
benim bildiğim hafıza kartından oyun yüklenmiyo tel e

ylmz3

Üye
abı Dosya yonetıcıssıne gırıosun orda hepsı yuklemeyı bılmıyosan o baska

enes442

enes442

Üye
ben deki bütün oyunlar hafiza kartında zaten

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
6230i ye hafıza kartından oyun yüklenmez ancak pc suite ile bilgisasyardan usb kablon ile yüklersin.

5300caner

5300caner

Üye
yha uyguLmaLarda yada alınan dosyaLarımda GALERİDE :D:D:D

KOBE BRYANT

KOBE BRYANT

Üye
oyunları at tele yüklensin ordan da hafıza kartına at ozaman olur :)

byebye1

Üye
6230 kullanıyorsan belkide s60 oyun atmış olabilirsin o yüzden desteklemiyordur öncelikle telefonunun hangi versiyonda olduğunu öğren bence s60 mı s40 mı

freboy

Üye
neden inmiyor

deliciyarasa

deliciyarasa

Üye
arkadaşlar e 250 oyun usb kablosuyla atılıyo ben attım hergün oynuyom

47085

Üye
ozaman oyunu uygulamalara taşı 5300caner

şemşettin sami

Üye
3260i ye nasıl oyun yüklüycem :(

hasan845

Üye
ben oyun dosya attığım zzaman desteklenmiyor diyor ne yapmalıyımm 6230i nin tema laındada öyle
ne yapmalıyım lütven yardım edin

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
ben oyun dosya attığım zzaman desteklenmiyor diyor ne yapmalıyımm 6230i nin tema laındada öyle
ne yapmalıyım lütven yardım edin
Format Atın..!

Veya usb KabLosu iLe Virüs Taraması Yapın..

ugur0304

Üye
ya benim 6300 var yaa ona oyun atacam nasıl edecem olurmu benim kinee 1.mb hafızaa kardeşşş

mfsyes

mfsyes

Üye
6230i ye sade ce pc suite ile oyun yükleniyor

Üst Alt