Hafıza Kartına Disk Birleştirici Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ersan89

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartına Disk Birleştirici Uygulaması
card reader ile hafıza kartına disk birleştirme oygulaması yapıldığını biliyorumi. bu işlemi bluetooth la yapabilir miyiz?

RockFord Fosgate

Üye
hayır malesef yapamazsın!!ben daha dun bbenm karta card readerdan dısk bırlestırıcısı taptım baya parcalanmıs dosya wardı hepsı duzeldı))

^^AnaCOnDA^^

Üye
Kabloyla yapabilirmiyiz bu işi ?

RockFord Fosgate

Üye
hayır!!!bılgısayarımda orada gozukmesı lazım!!dısk bırlestırıcıye gırdıgınde c-d ve memory car cıkıyo

amedian

amedian

Üye
card reader ların fiyatları nerelerde ark.lar almak lazımmı? parcalı dosyalar için soyluyorum

turgay89

turgay89

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 21 2006, 02&#58;27 PM) [post=258287]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hayır malesef yapamazsın&#33;&#33;ben daha dun bbenm karta card readerdan dısk bırlestırıcısı taptım baya parcalanmıs dosya wardı hepsı duzeldı))
[/b][/quote]

bende card reader var da nası yapıcaz o isi??

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ya arkadaşlar Memory Card PC&#39;ye bağlı olmadan birleştirme işini nasıl yacapsknız doğrusu şaşırdım

Ayrıca Yararlı Bilgiler ve Dökümanlar Bölümünde bu konu hakkında detaylı açıklama mevcut.

isok

Üye
yaf disk birleştirme işlemini yapınca veri kaybolurmu?? kartın içindekilerden olmak istemem&#33; şimdiden thankS..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ben birleştirdiğimde kayıp yaşamadım ama bence bir kaç arkadaşın daha fikrini alın.

amedian

amedian

Üye
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>amedian
card reader ların fiyatları nerelerde ark.lar almak lazımmı? parcalı dosyalar için soyluyorum[/b][/quote]
fiyat hakkında bi bilgisi olan varmı ???

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ben 2 gün öncee aldım , 19 in 1.20 YTL&#39;ye aldım

Max 25 YTL Card Reader&#39;ların iyisi.Ama SanDisk olan da var , o 49 YTL idi.

amedian

amedian

Üye
aldıgın veya sandiskten baska tavsiye edebilecegin bir marka varmı yoksa hepsi işimi gorurmu gokhan aga ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt