Hafıza Kartına birşey oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uA_Y_C_A

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartına birşey oldu
arkadaşlar lütfen yardım edin...hafıza kartıma içinde bulunan eski programlarım vardı..çalışıyordu bu programlar....bi gün setup ettim onları msn programları felandı... ondan sonra birşey oldu..çok yavaşladı telefon...hazıfa kartına yüklemiştim herşeyi...ve hafıza kartını çıkartınca telefon düzeldi bi sorun olmadı.... sonra taktım bendeke FİLE programları ile baktım hafıza kartına çok yavaş da olsa garip dosyalar gördüm GİZLİ şekilde..ismi sembollü felan ve silinmiyor....hafıza kartını laptopa taktığım da da bir girdi bi çıktı sesi geliyor ve pc açmıyor....ama bütün bilgileri telefonda yavaş da olsas görebiliyorum...Hafıza kartındaki bilgileri kaybetmeden bu sorundan nasıl kurtulabilirm..bu arada KAV. ile o dosyayı tarattım telde...birşey çıkmadı.... zor durumdayım...yardımlarınızı bekliyorum...

Teşekkürler

GÜNCELLLLLLLLLLLL

arkadaşlar....hem telefona hem h.kartına format attım....teli kullanırken hiç problem kalmadı...fakat hfza kartını pc ye takınca.yine giriş-çıkış sesi geliyor..ve tepki yok...yani açılmıyor????? şimdi ne ypacağım ben ...off

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeş büyük bir ihtimalle virüstür.KAV ile tarattım bişiy bulmadı demişsin birr antivirüs programı her virüsü görür diye bişiy yok.bide başka bir program ile tarat.eğer hafıza kartındaki bilgilerin bilgisayarında varsa hafıza kartını biçimlendir.(eğer virüs varsa sakın yedeğini alma).daha sonrada cihazını fabrika ayarlarına geri döndür her ihtimale karşı.Kolay gelsin.

uA_Y_C_A

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi içindeki bilgiler önemli.....tel hafızasına aktarmaya çalışacğm ama çok zaman alır galiba...çok yavaşlıyor hafıza kartını takınca..başka bir program ile taratmaya çalışacağm...önerdiğiniz program felan varmı peki ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
dediğim gibi içindeki bilgiler önemli.....tel hafızasına aktarmaya çalışacğm ama çok zaman alır galiba...çok yavaşlıyor hafıza kartını takınca..başka bir program ile taratmaya çalışacağm...önerdiğiniz program felan varmı peki ?
Dostum eğer herhangi bir dosyanda virüs varsa o virüsüde telefon hafızasına taşımış olacaksın o zaman.virüs programı olarakta nebilim avastla veya nod 32 ile bir tara bakalım.eğer virüs yoksa ozaman cihazını kasan bir program vardır demektir.genelde psiloc programlar ağırdırlar kasarlar yani.birde virüs yoksa eğer pc süit ile cihazının yedeğini al.cihazını fabr.ayarlarına geri döndür vede hafıza kartını biçimlendir.belki farkeder.Kolay gelsin

uA_Y_C_A

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler...birşeyler yapmaya çalışıyorum....az çok kurtardım resimleri felan...ama gidenlerde oldu.... 2 yıldır böyle birşey olmamıştı

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar....hem telefona hem h.kartına format attım....teli kullanırken hiç problem kalmadı...fakat hfza kartını pc ye takınca.yine giriş-çıkış sesi geliyor..ve tepki yok...yani açılmıyor????? şimdi ne ypacağım ben ...off

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt