uA_Y_C_A
Üye
Hafıza Kartına birşey oldu
arkadaşlar lütfen yardım edin...hafıza kartıma içinde bulunan eski programlarım vardı..çalışıyordu bu programlar....bi gün setup ettim onları msn programları felandı... ondan sonra birşey oldu..çok yavaşladı telefon...hazıfa kartına yüklemiştim herşeyi...ve hafıza kartını çıkartınca telefon düzeldi bi sorun olmadı.... sonra taktım bendeke FİLE programları ile baktım hafıza kartına çok yavaş da olsa garip dosyalar gördüm GİZLİ şekilde..ismi sembollü felan ve silinmiyor....hafıza kartını laptopa taktığım da da bir girdi bi çıktı sesi geliyor ve pc açmıyor....ama bütün bilgileri telefonda yavaş da olsas görebiliyorum...Hafıza kartındaki bilgileri kaybetmeden bu sorundan nasıl kurtulabilirm..bu arada KAV. ile o dosyayı tarattım telde...birşey çıkmadı.... zor durumdayım...yardımlarınızı bekliyorum...
Teşekkürler
GÜNCELLLLLLLLLLLL
arkadaşlar....hem telefona hem h.kartına format attım....teli kullanırken hiç problem kalmadı...fakat hfza kartını pc ye takınca.yine giriş-çıkış sesi geliyor..ve tepki yok...yani açılmıyor????? şimdi ne ypacağım ben ...off
Teşekkürler
GÜNCELLLLLLLLLLLL
arkadaşlar....hem telefona hem h.kartına format attım....teli kullanırken hiç problem kalmadı...fakat hfza kartını pc ye takınca.yine giriş-çıkış sesi geliyor..ve tepki yok...yani açılmıyor????? şimdi ne ypacağım ben ...off