delimatkap
Üye
-
Konu Sahibi
-
dostum bu uygulamayı nasıl kullanabilirim kullanımı nasıl bu uygulamanınoyun datalarını kendin taşıyamazsın cihaz rootlu olmalı ve taşıma işlemi için mevcut uygulamalar var markette yararlanabilirsin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dostum bu uygulamayı nasıl kullanabilirim kullanımı nasıl bu uygulamanın
Dikkatli oldugun surece, açıklamaları, anlatımları iyi okudugun surece telefonu root etmek de kolay, rom yuklemek de.
teknolojik3 milleti korkutma eger telefon için ayrıntılı root atımı incelenirse hiçbir sıkıntı olmaz
Telefon modeline uygun root'u atmaya dikkat edersen sıkıntı cıkmaz
Cihazına Root Atmadan Uygulamaları SD Karta Kuramazsın , Root Atarsan Garanti GiderVe Cihazın Brick'ede Çevirebilir Brick: Olursa Telefon Çöp.
arkadaşlar ben samsung galaxy ace 2 nin root dosyasını nasıl bulacağım çoğu anlatım yabancı olduğu için ben yapamıyorum bana samsun galaxy ace 2 nin root dosyasını mesaj olarak yollayabilirmisinizYazilim destek bolumunde ust konuda anlatim mevcut
arkadaşlar ben samsung galaxy ace 2 nin root dosyasını nasıl bulacağım çoğu anlatım yabancı olduğu için ben yapamıyorum bana samsun galaxy ace 2 nin root dosyasını mesaj olarak yollayabilirmisiniz
kardeşim şu anda android kullanmıyorum kullanıyor olsam yardımcı olurdum başka arkadaşlar yardımcı olsun olamazlarsa xda'dan bakıp sana türkçeye ceviririm
konudaki linkler kırık dostumkardeşim şu anda android kullanmıyorum kullanıyor olsam yardımcı olurdum başka arkadaşlar yardımcı olsun olamazlarsa xda'dan bakıp sana türkçeye ceviririm
Samsung Glaxy Ace 2 (i8160) Root - MaxiCep
kardeşim bak istersen
konudaki linkler kırık dostum
hemen inceleyip sana döneceğim
konudaki linkler kırık dostum
cihazın JB(4.x) mi Gingerbread(2.3.6)kardeşim şu anda android kullanmıyorum kullanıyor olsam yardımcı olurdum başka arkadaşlar yardımcı olsun olamazlarsa xda'dan bakıp sana türkçeye ceviririm
Samsung Glaxy Ace 2 (i8160) Root - MaxiCep
kardeşim bak istersen
Gingerbread 2.3.6 dostumhemen inceleyip sana döneceğim
cihazın JB(4.x) mi Gingerbread(2.3.6)
kardeş suanda xda'dan araştırma yapıyorum uygun bir link bulup çeviri yapıp sana atacağım =)
kardeş biraz araştırdım fakat anladıgım kadarıyla 2.3.6 cihazlarda bir kernel ile atılıyor bu yuzden yardımcı olamayacağım istersen xda orjinal link atarım ama bilemiyorum . istersen forumda konu aç belki yardımcı olurlarGingerbread 2.3.6 dostum
saol dostum yardımların içinkardeş suanda xda'dan araştırma yapıyorum uygun bir link bulup çeviri yapıp sana atacağım =)
kardeş biraz araştırdım fakat anladıgım kadarıyla 2.3.6 cihazlarda bir kernel ile atılıyor bu yuzden yardımcı olamayacağım istersen xda orjinal link atarım ama bilemiyorum . istersen forumda konu aç belki yardımcı olurlar
saol dostum yardımların için
dostum zip dosyasında bir şeylik var dediklerinin aynısını yapıp kaydediyorum klasörü arşiv dosyası yapıyorum telefon hafızasına attım ve telefonu kapattım ama uptade zip yoktubak bu konudaki arkadaş yapmış konuyu bi incele
Android 2.3.6 Gingerbread Root Etme Yardım!!! - MaxiCep
dostum zip dosyasında bir şeylik var dediklerinin aynısını yapıp kaydediyorum klasörü arşiv dosyası yapıyorum telefon hafızasına attım ve telefonu kapattım ama uptade zip yoktu
diğer konudaki arkadaşın verdiği uptade zip'i indirdim onun üzerinden yaptım ama gözükmüyor sd kart'taKonuda diger arkadas dosyalari vermis onlari kullandinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?