hafıza kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musa553

musa553

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı
Arkadaşlar telefondaki verileri hafıza kartına attım ve kartı çıkarıp telefona format attım hafıza kartını tekrar yani formattan sonra telefona taksam karti biçimlendşrmem gerekirmi kart biçimlenme istermi cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler..!

HyCan

HyCan

Üye
istemez bnCe bicimLendirirsen btn weriLerini kayßedersin ztn;)

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
hayır istemez kardeş...:oke:

benhur21

Üye
SLM ARKADAŞLAR BEN MERSINDEN MELİH ÇABUK ACELE SIZLERDEN BİRŞEY İSTEYECEM BENIM CIN MALI N99 VAR SAKLAMA KARTI SORUNU VERIYOR NE OLUR.. BI N99 OLAN HAFIZA KARTININ İÇİNDEKI ÖZELLİKLERİ VAR ONU BANA BILDIRIRSE .. ÇOK SEVINIRIM ACELE EDIN AMA CILDIRDIM.. ILGILENECEK ARKADSIM MSN EKLESIN ORADAN BANA BILGI VERSIN ACELE... [email protected]

Soneday

Soneday

Üye
Gerek yok.

schumici

schumici

Üye
SLM ARKADAŞLAR BEN MERSINDEN MELİH ÇABUK ACELE SIZLERDEN BİRŞEY İSTEYECEM BENIM CIN MALI N99 VAR SAKLAMA KARTI SORUNU VERIYOR NE OLUR.. BI N99 OLAN HAFIZA KARTININ İÇİNDEKI ÖZELLİKLERİ VAR ONU BANA BILDIRIRSE .. ÇOK SEVINIRIM ACELE EDIN AMA CILDIRDIM.. ILGILENECEK ARKADSIM MSN EKLESIN ORADAN BANA BILGI VERSIN ACELE... [email protected]

bence bunun için kendin yeni bi konu açsan daha aradığını bulabilirsin.

kartın içindekileri yükleyene kadar aman biçimlendirme yoksa gider hepsi ALLAH muhafaza

schumici

schumici

Üye
bu nedir yaaavvvv:@:@:@:@
nasıl reklam yayınlama hakkını buluyosunuz burda:@:@:@:@
lütfen bu mesajı hemen silin:@:@:@:@

arda880

Üye
yok arkadasım hafıza kartı takılı olsa bile format atsan hiç bişicik olmaz

mcgunnies

mcgunnies

Üye
selam arkadaşlar bu saklama kartı benim başıma anycoll t828 telefonumda geldi uzun araştırmalar sonuç vermedi uzun müddet araştırmalar yaptım birsürü dosyalar indirdim ama nafile çözemedim gittim yeni bir hafıza kartı aldım

SAKLAMA KARTI HATASI NİYE ALIYORUM?

herkes bunu sorar oluyor neden diye son noktayı ben koyayım çin malı telefonlarda hafıza kartıdada birde orjinal deilse yani şu 10 ytlye aldığımız kartlar kartın orjinal dosyaları zarar görmüşsse (virüs vb) saklama kartı der ve hiç bir işlem yapamassınız demiştim yukarda uzun uzun araştırmalar yaptım diye evet sonra bir düşündüm klasörler sılınınce saklama kartı hatası aldığımı anladım ve yenı bır hafıza kartı aldım demiştim aldım ve klasörleri upload edip koydum

bu klasörleri hafıza kartınıza atın mp3 lerinizi mp3 klasörüne kopyalayın umarım çözebilelim yenı hafıza kartı en son çaredir

üstteki linkten klasörleri indirebilirsiniz (içinde orjinal klasörleriniz varsa yedeğini alınız)

DOSYA ŞİFRESİ makgunes

--------------- Ekleme ---------------

selam arkadaşlar bu saklama kartı benim başıma anycoll t828 telefonumda geldi uzun araştırmalar sonuç vermedi uzun müddet araştırmalar yaptım birsürü dosyalar indirdim ama nafile çözemedim gittim yeni bir hafıza kartı aldım

SAKLAMA KARTI HATASI NİYE ALIYORUM?

herkes bunu sorar oluyor neden diye son noktayı ben koyayım çin malı telefonlarda hafıza kartıdada birde orjinal deilse yani şu 10 ytlye aldığımız kartlar kartın orjinal dosyaları zarar görmüşsse (virüs vb) saklama kartı der ve hiç bir işlem yapamassınız demiştim yukarda uzun uzun araştırmalar yaptım diye evet sonra bir düşündüm klasörler sılınınce saklama kartı hatası aldığımı anladım ve yenı bır hafıza kartı aldım demiştim aldım ve klasörleri upload edip koydum

bu klasörleri hafıza kartınıza atın mp3 lerinizi mp3 klasörüne kopyalayın umarım çözebilelim yenı hafıza kartı en son çaredir

üstteki linkten klasörleri indirebilirsiniz (içinde orjinal klasörleriniz varsa yedeğini alınız)

dosya şifresi makgunes

sorununuz çözülürse lütfen belirtin belirtmedğiniz taktirde ne sonuç aldığımızı bilemiyor ve tahminler aşamasında haraket etmeye başlıyoruz hassas olalım bu konuda

seco189

Üye
kardeş link bozuk tekrar upload et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt