Hafıza Kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
heavenhawk

heavenhawk

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartı
Arkadaşlar telefonda mesajlaşırken ara sıra kendinden geçiyo ve Önce 'Hafıza kartını çıkart'ı seçmeden hafıza kartının çıkartılması güvenli olmaz yazıyor böyle bi sorunla karşılaşan var mı acaba hiç bir şeyle oynadığım halde mesajlaşırken bu sorun çıkıyo ve her seferinde hafıza kartını çıkarıp takmak zorunda kalıyorum bi bilgisi olan veya çözümü bilen arkadaşlar varsa önerilerinizi bekliyorum..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 627977

OzGuRKnowN

Üye
Son Yüklediğin ProgramLarı KaLDırıp Denemeni Tavsiye ederim.. Daha da oLmazsa Format ;) Bende öyLe bir Sorun oLmadı günde 400 - 500 msj yazıyorum

Telefonu aLdığından beri varmı bu sorun sonradanmı oldu ?

• Beğen

amtcn

Üye
Böyle birşey benim bşıma gelmedi ama bence bir garantiye götürüp baktırın.

• Beğen
catdog136

catdog136

Üye
hafızaya yuklediğiniz programları silin. Sonucu bize soylersiniz.

• Beğen
heavenhawk

heavenhawk

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartına yüklü program yok zaten sadece bikaç tane resim var

• Beğen
catdog136

catdog136

Üye
hafıza kartını takmadan dneyn, aynı hatayı verecek mi diye.. Mümkünse bşka hafıza kartlaryla dneyin.

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
oha böyle bir hata mantıken sistemde yazılı olmaması lazım ilk defa senden duyuyorum

• Beğen
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
alla alla n8de de yapior mu ya o hafza kartini ckart flan :S n73 te yapiordu :D

• Beğen
heavenhawk

heavenhawk

Üye
    Konu Sahibi
ya bende anlamadım işte bikaç kere yaptı böyle msjlaşırken veya başka bişey yaparken belkide hafıza kartındanda olabilir emin değilim ama konuyu açtığım günden beri bi sorun çıkmadı şükür :ehe

• Beğen
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ilginc beynii sulanmisitr :D hadi ben yatar sabah oldu :)

• Beğen

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
arkadaşım sen o telefonu servise gönder kendine gelir

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ya ona bakarsan mesajlaşırken arada bi kendiliğinden ev ekranınada dönüyo olabiliyo böyle saçmalıklar güncellemelerle düzelir umarım ama senin sorununun başka bi nedenide olabilir

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
guncellemeyle bircok sey duzelcek beyler mrk etmeyin 1 haftaya kadar da ins glcek ANNA

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
gncellemeyle birazdaha hizlanir

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
inşallah hiç sanmıyorum ama

----------Eklendi @ 21:42:12 ---------- Yazıldı @ 21:40:47 ----------

sadece görseller düzelir donma takılma aynı kalır hız dersen yerinde sayar nato berber nato kafa
anna yla belki biraz düzelebiliriz hız takılma ama belle yle daha iyi bi duruma gelceğine eminim

uribaju

uribaju

Üye
bu sorun bende de var hafıza kartımı aldıgımdan beri ara sıra bu uyarıyı veriyor
"önce hafıza kartını çıkartı seçmeden hafıza kartının çıkartılması güvenli değil"
ardından hafıza kartı kullanılamıyor yazıyor.Bazen hafıza kartını çıkartıp bidaha taktıgımda düzeliyor ama bazen bu işlemi yaptıgımda düzelmediği de oluyor.Nasıl kurtulabilirim bu sorundan?

heavenhawk

heavenhawk

Üye
    Konu Sahibi
Vala arkadaşım bende çözemedim sorunu çıkardım hafıza kartını böyle kullanıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt