Hafıza Kartı Sorunu :(

Sponsorlu Bağlantılar

burak38

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartı Sorunu :(
Arkadaşlar Telefona (5800) Taktığımda sorun yok ama Card Readera Taktığımda Pc ye Geliyor 5 6 saniye sürmeden içindeki dosyalar birden kayboluveriyor yalnız silinme gibi bir olay yok . Tekrar Taktığımda Gene aynı oluyor sırf bu yüzden format atmama rağmen düzelmedi Card Readerı bile değiştim gene aynı :S Vereceğiniz Cvp için Şimdiden Tşkler ...

kol@j

kol@j

Üye
gizli dosya şeklinde görünüyorsa olabilir diye tahmin diyorum...

pc den bir bak...

burak38

Üye
    Konu Sahibi
gizli dosya şeklinde görünüyorsa olabilir diye tahmin diyorum...

pc den bir bak...

:S malasef hafıza kartın içine girdikden sonra dosyalar felan tamamen görünüyor ama 5-6 saniye sonra mefta ne dosya atabiliyorum ne görebiliyorum. :(

celibar

celibar

Üye
kart şifresi varsa kaldırdıktan sonra tekrar dene.

celibar

celibar

Üye
telefonu bilgisayara pc suit modunda bağlayıp dene.dosyaları yedekleyebilirsen yedekle sonra telefonda format atmayı dene.

bedeva

Üye
arkadslar benim se g705 telefonum var hafıza kartını görmüyorpc ye bağladığımda ise " diski yerleştirin " diyor ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

yokyok42b

Üye
benzer sorun bendede var bendede 8 gb hafıza kartı görünmüyor ama bilgisayarım>yönet>disk yönetimi dediğim zaman 7 gb disk görüyor ama hiç bir iş yapmıyor döngüsel veri hatası veriyor.
ayrıca cmd den disk 1 7 gb görüyorum ama format atamıyorum burdada aynı hatayı veriyor belki yakında bir çözüm buluruz.

omerynd

omerynd

Üye
kardeş o bir virüs ve yapılması gereken şu. Winrar dosyası at bir tane hafıza kartının içine. O winrar i aç üst klasöre geç bütün dosyaların orada. Lazım olanları bilgisayara kopyala. Fakat klasör halinde alırsan yine göremezsin. Alternatif bir yol sa klasör seçeneklerini aç orada korunan işletim sistemi dosyalarını gizle şıkkı işaretlidir o işareti kaldır bütün dosyalar görünür ve lazım olanları al

'Patron

'Patron

Üye
kartın bozuk heralde.

Üst Alt