Hafiza Karti Sorunu Yardim Edİİİİnnnn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1905

1905

Üye
    Konu Sahibi
Hafiza Karti Sorunu Yardim Edİİİİnnnn
256 mb hafıza kartım var . 1 ay kadar hafıza kartını kullanmadım .. N70 de 1 gün kullandım ve o günde karta şifre ekoydum .. ama daha sonra 6630 kulklanmaya bnaşladım ve 6630 a takınca kartı göremiyorum .."hafıza kartı takılı değil" yazıyor .. acaba bozuldu mu ? yoksa şifre keoyduğum için mi göremiyorum ? 6630 da seçeneklerden sonra şifre koy veya kaldır yeri gelmiyor .. nasıl yapacam bana yardımcı olursanız sevinirim.

Exalans

Exalans

Üye
sanırım şifreden olsa gerek kart okuyucun varsa sitede bi ara format proğramı vardı şifre dahil herşeyini siliyodu yada şifreyi ilk yazdığın telefona takıp kartın şifresini silebilirsin

hackerly

hackerly

Üye
kartı herhangi bir şekilde bilgisayara tak ve datafinalecep diye bir bilgisayar programı var onunla karta format at fat32 şeklinde sonra telefona tak ve kullan

as40as

Üye
kardeş bence büyük ihtimal card bozuldu eğer test etmek istiyorsan farklı tlflara denemelisin

erdemefe

erdemefe

Üye
bencede kart bozulmus cunkü 6630da kart sifresi isterdi ha bide n70 dv mı çalıştırıyor normal rs mmcmi o farkta olabilir

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
N70:Dv

6630:Dv

;)

ocu77

ocu77

Üye
N70 e nooldu bu arada??? n70 e takıp şifreyi hatırlıyorsan kaldırıp tekrar dene istersen..

fenerlicelal01

Üye
"hafıza kartı bozuk" dıyor biçimlendir diyorum biçimlendirmiyor napacan yardım edın

by_turkuaz

by_turkuaz

Üye
arkadasim gecenlerde bende de boyle bir sorun oldu hafiza akrti bozuk diye hicc kullanamadim o kadar progra kurdum denedim ama hicbiri sonuc vermedi 512mb kingston forumda bayan uye olmaasa cok guzel seyler dicemde diyemiyorum malesef kayip ettin hafiza kartini icine o kadar cok guzel sey atmistim ki telefona taktigimda hafiza karti bozuk deyin cok uzuldum... :(

gencay713

gencay713

Üye
havizakart şifre var cöz selam:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt