Hafıza Kartı Sorunu ACİLİYETİ VAR YARDIMCI OLABİLCEK VARMI??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BuKsY

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartı Sorunu ACİLİYETİ VAR YARDIMCI OLABİLCEK VARMI??
merhabalar
Benim hafıza kartım bilgisayara kart okuyucuyla takıyorum acmak ıstedıgım zaman biçimlendirme yapılmamış, biçimlendirilsin mi diyor evet dediğimde biçimlendirme bitince windows yapamadı diyor.
hafıza kartım 2gblık.
allah rızası için yardım edebilcek varsa acil bekliyorum:hmmm

terminator37

terminator37

Üye
markası ney hafıza kartının

bay kıytırık

bay kıytırık

Üye

merhabalar

Benim hafıza kartım bilgisayara kart okuyucuyla takıyorum acmak ıstedıgım zaman biçimlendirme yapılmamış, biçimlendirilsin mi diyor evet dediğimde biçimlendirme bitince windows yapamadı diyor.
hafıza kartım 2gblık.
allah rızası için yardım edebilcek varsa acil bekliyorum:hmmm

üzülecegin bir sey söleyim benim başımada geldi hafıza kartını yakmıssın yani yeni hafıza kartı sana müstahap oldu anlıcan:aman2:

jeshogh

jeshogh

Üye
biçimlendir virüs taraması yaptır..

rifkican

Üye
2700c ile birlikte gelen 1GB hafıza kartı şifresini unuttum ! Forumlarda çokça şeyler yazıyor ama hiçbiri bir işe yaramıyor. Eğer ki varsa telefoncu bir tanıdık (insan ekmek kazandığı sırlarını açıklamaz ama) öğrensek. Benim şuan bulunduğum yerde hiç tanıdık falan yok. Memlekette olsam inanın bu kadar yazıya sadece 2 cümle ile nokta koyardım hemde programıyla birlikte...

arkm27

arkm27

Üye
aynı sorun benim başımada geldi hatta benim kartda 2 gb anlayamadığım bilgisayara takınca açılmıyor . biçimlendir diyor ama tele takınca sorunsuz çalışıyor bende ne yapacağımı bilemiyorum

uyeoll

uyeoll

Üye
e66da hafıza kartının şifresini kırmam lazım.karta şifre koymadım ama telefona format atınca hafıza kartına şifre istedi. herşeyi denedim ama olmuyor. şifre falan koymadım tel kafasına göre ayarlamış :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...