Hafıza kartı şifresini unutanlar için mmcpwd türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

aqua18

Üye
mrb telefonum 6230 i hafıza kartım kilitlendi..biçimlendirilmıoda bu promı. indirdim nasıl yapıcam bi yardım eder misiniz?teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

yaa koskoca sitede hiç mi bakan yok...yardım edin lütfen....

snrl

Üye
ben 6600 kullanıorum format attım herşey hafıza kartının içinde şifresini unuttum bu programı yükledim dosya yok dio program açılınca neden böle yapıo bu şifreyi nası kırarım acil yardım lütfen

ABDÜL42

Üye
yaramıo abi yha olmuo

akman007

Üye
6230i var bende mmc şifresini unuttum içinde önemli resimler var format atmadan şifreyi nasıl çözebiliriz veya pc den açabilirmiyiz

eyavuz

Üye
Selam cabalarınız için teşekkürler. Ustadkar benimbir hafıza kartı sorunum var.kart satılan başka bir telefonda şifrelenmişti şifre hatırlanmıyor.şu an kullandığım telefonlarsorunuma çare deil bildiginiz full bir program varsa minnettar kalırım kart önemli değilde içindeki resimler önemli tşk.

mesut54

Üye
Arkadasim benim telefonum 6300. Programi yukledigimde kabul etmiyor yani uyum saglamiyor neden acaba. tesekkurler arkadasim

mc-burak

Üye
Failed Dedi ?

tazmax

Üye
nasıl kullanılıor bu prog . pek anlamadım :S

arnavutska

Üye
arkadşlar bende 6300 var ve bu programların hiç biri işe yaramıyor.benim telinde açabileceği bişeyler yokmu

akkassu

Üye
bu siteye az önce üye oldum. aynı sorunları yaşayan biri olarak... Telefonum nokia 5300. bundan 2 yıl önce kurduğun h.kartı şifresini istiyor. ve ben hatırlamıyorum. bu başlığı kim açmışsa programı nasıl çalıştıracağımızı da belirtsin. boşuboşuna indirmiş olmayalım. 1 saattir bu programı kurmaya çalışıyorum ve başarılı olduğum söylenemez. lütfen biri şunu açıklasın!!!!!!!!!:@

oyalabuk

Üye
programı indirdim ama çalıştıramadım nasıl kırıcam yardım edermisiniz lütfen .. (hafıza kartı nokia 6630)

meclis

Üye
sagol mkardeş

dege5561

Üye
beyler failed dio napim bi çözüm

bora_16

Üye
saol hemşerim

meclis

Üye
şifreyı hangi telefonda koyduysan o programı ona kur aksi taktirde işe yaramaz VEYA. FEXPLORER . GİBİ DOSYA YÖNETİCİSİNİ KULLAN .C.SİSYTEM .BOLUMUNE GİR MMCSTORE YAZACAK ONA TIKLA AÇILMAZSA BİÇİMİNİ .TXT .YAP ÖYLE AÇ ŞİFREN ORDA YAZİYO DUR KARDEŞ İNŞAALLAH

cilressam

Üye
tskkrl

kara_sovalye

Üye
benim nokia E65 vardı tlefonda sorun çıktı garantiye gönderdim telefon geldiğinde micro sd hafıza kartı vardı taktım şife sordu bende şifreyi unuttum ama daha önce sormuyordu şifreyi nasıl bulcam bi ilginirseniz sevinirim

arap seydo

Üye
kardeş tlf zip dosyası kabul etmiyo ve pc yede kurulmuyo :hmmm:vur fexplorer varmı birde onu deneyim

mehmetmiri

Üye
eğer format atmışsam ne yapmalıyım

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
çok sağol yine aradığımı sende buldum :oke:

Üst Alt