Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hafıza kartı şifresi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uribaju
Üye
Konu Sahibi
hafıza kartı şifresi
arkadaşlar 16gb toshiba hafıza kartı aldım ama telefona taktıgımda şifre sordu bu şifre nedir hafıza kartı 0dı bu arada kutusuyla birlikte aldım acaba standart bir şifresi olabilir mi
arkadaşlar 16gb toshiba hafıza kartı aldım ama telefona taktıgımda şifre sordu bu şifre nedir hafıza kartı 0dı bu arada kutusuyla birlikte aldım acaba standart bir olabilir mi
Hafıza kartınızı önce biLgisayarda biçimLendirmeniz gerekebiLir.. ama böLe birşey oLacagını düşünmüyorum.. o zaman deneyeceginiz şifreLer ' 0000 ' ya ' 1111' yada ' 12345 ' oLması gerekiyor.. deneyin oLmazsa bir Card Reader ( Kart okuyucu ) iLe biLgisayara bagLayın kartınızı biçimLendirin bu şekiLde kesin çözüme uLaşacaksınız..
uribaju
Üye
Konu Sahibi
hafıza kartını card reader dan pc algılamıyor ama telefondan biçimlendirmeyi seciyorum bicimlendiriliyor diyor oyle bekliyor beklicem bakalım nolcak ama hiçbir ilerleme gozukmuyor tek care beklemek galiba
synergy11
Üye
ilk defa senden duyuyorum böyle bişey .S
uribaju
Üye
Konu Sahibi
ben de anlamadım kartı 0 aldım ama açarken şifre istiyor belli başlı standart şifreleri denedim olmadı biçimlendir diyorum onda da biçimlendiriliyor diyo öylee bekliyo anlamadım bu işi
_ardaa
Üye
ilginç bende ilk defa böyle birşey duydum, şifre varsa biçimlendiremezsin telefonda ancak birşekilde pc de biçimlendirmen lazım, bence hiç uğraşma değiştir.
uribaju
Üye
Konu Sahibi
hafıza kartı biçimlendiriliyor yazısında 15dk falan bekledim baktım olmuyo bataryayı cıakrttım ve telefonu açtım şifres istemedi hafıza kartını algıladı açtıgımda ama boş hafıza 14.9 gozukuyor 16 gozukmuyor bu normal mi?
NormaLde beLirtiLen beLLek miktarLarının %2-3'Lük gibi bir böLümü kuLLanıLamaz.. markadan markayada deişebiLir bu.. 8 gb bir hafıza kartı 7.2 gibi gozukur.. 320 gb bir harddisk 298 gözükebiLir.. bu normaLdir..
_ardaa
Üye
onun iki sebebi bir ilki firmaların uyanıklığı diye tahmin ediyorum, şimdi 16gb bir hafıza kartını mb cinsinden 16000mb olarak veriyorlar bunu gb'a çevirince 15gb civarı birşey yapıyor, diğeri ise fat32'nin saçmalığı işte.
uribaju
Üye
Konu Sahibi
neyse 15gb da olur kullanabiliyorumya o yeter açamıyordum nerdeyse saçma şifre sorusu yüzünden amaçları ne anlamadım