Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hafıza Kartı şifremi Unuttum Yardım
Sponsorlu Bağlantılar
t_u_r_a_n
Üye
kardeş bilgi sayar denilen bir alet var data kablon yeterli
bashran
Üye
Kardeş Ya Format Atacaksın Yada Sitemizse şifre Kırıcı Program Var.pnu Indir Ve Kartı Kart Okuyucuya Tak Hemen şifren çıkıyor.
Heat_
Üye
Saol Kardes
--------------- Ekleme ---------------
Ama bi sorum olacak kardes sen bu programları hangi siteden upload ettin
ajattara
Üye
6600 kullanıyorum fakat bendede aynı sorun :/:/ şifre kırıcı linkli filan warsa yardımcı olabılrmısınız ?
eyboo_444
Üye
Arkadaşım o verdiin kilit kodu için işe yarıyo ama yine de saolasın
speedy_34
Üye
Aynı sorundan bende muzdaripim.. 6230i var bende .. MMc plus hafıza kartım içinde .. şifremi unuttum .. pc uzernden hafıza kartındaki bilgileri silmeden.. nasıl şifreyi kırabilirim ?
furionblast
Üye
gökan kaya bu senın dedigini nasıl yapacagız benim pc leptop USB Kablosu ile mi yapacagız
ege atlas
Üye
şunu anlayacağımz dilden yaın bi yha bi şey anlamadım........................
sinan_baran
Üye
yaaa abi allah rızası için yardım et benim hafıza kartıda kendiliğinden şifrelendi tlf 6500 türkçe dili yok şifreyi ben koymadım senden çokkk ama çokk rica ediyorum face book a gelirmisin ve msn burada kafam karşıyor [email protected] ama lütfennn dostum msj bekliyorum çok önemli bilgilerim var hafıza kartında
--------------- Ekleme ---------------
yada tlf numaramı verim msj atabilirmisin gökhan abi
bygrdynnn
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
siteden bende şifreyi buldum ama hafıza kartını açmak için nasıl kullanabilirim
mkaya90
Üye
ARkadaşlar bendede aynı sorun var hiç kimsede kesın bı caresı yokmudur bunun içinde onemlı bılglerm var telfnm garantıye gıttı geldgnde hafıza kartı sıfre ıstedı herseyı denedm ama olmuo kesn yardmcı olabılcek arkdslar lutfen yazın. bu sitenin gercekten işe yaradgını dusnuodm :/
xxrecobaxx
Üye
agalar bu 6125de olurmu
ugur_ekın
Üye
yha hazıfa kartım sıfresını unuttum nasıl cozcez
omeratif
Üye
gökhan kardeş tekrar bi anlatsana ya tam olarak opkunmuyo resimde görünmüyor
husso52
Üye
tskler
candanseven38
Üye
samsung D600 hafıza kartı şifresini unuttum açamıyorum bana acele yardım edin
sinan_baran
Üye
tele seleğ ne nerden indirilir
KeLimaT
Üye
o siteler IME numaranızı kopyalayarak turkıyeye telefon getırmek ıcın IME ınızı kullanıyorlar ve telefonunuz kapanıo pek tavısye etmem turkcell ın sıtesınde o konu ıcın bı yazı vardı
torunsamet
Üye
tele seg ney bende yapıcam..
supperboyy
Üye
Ya ben de aynı dertten müzdarip oldum bu gün , telefonum servisten geldi hafıza kartının şifresini hatırlayamaıyorum deli olucam cidden önemli şeyler var içinde..Yardım edebilir misiniz , nasıl çözücem bu işi ?