hafıza kartı seçimi... (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı seçimi... (yardım)
arkadaşlar şimdi lanet olası hafıza kartımı kaybettim yarın ilk isim yeni bi kart almak bunların özellikleri oluyo sanırım ben onları bilmiyorum tavsiyeniz lazım. Şöyle diyim 5800 da kullancam çok şarkı dinlerim 3_5 program yuklerim 4 gb yeter diye düşünüyorum ne marka model önerirsiniz?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
toshiba

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
peki bu class falan oluyo ya onlar ne? hangi class daha iyi

61semih

61semih

Üye
Class hizlarina sahip kartlardan almana gereek yok hd video cekmede en buyuk yarari oluyor

oguzaydin

Üye
class 4 telefon için yeterli mi? team class 10 16 gb alsam stabil çalışır mı?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yeterlidir ama 10 daha iyi okuma hızı sanıyede 20mb ayrıca 16 gb 60tlyı geçer fiyatı 8 gblık 25 30 arası

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
o zaman toshiba 4 gb class 4 alayım :oke: teşekkürler ;) dediğim gibi bi tek şarkı dinliyorum onca para vermeye lüzum yok

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
haklısın bütçene göre hareket etmelisin.

61semih

61semih

Üye
class 4 bıle lüks olabılır fakat almıskan 4 al tabı bende 8gb class4 kullanıyorum

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
ya ben 5800 la gelen hafıza kartımı abime verdim ihtiyacı varmış 8 de bana çok dün akşam kendi 2gblik kartı kaybettim :off: evi alt üst ettim yok sinirlendim şimdi babama mesaj attım gelirken 4gb hafıza kartı al diye bakalım ne marka alcak :D şansımıza ne çıkarsa artık :ehe

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
beyler transcent kaliteli mi yav :( keşke acele etmeyip kendim toshiba alsaydım ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...