Hafıza Kartı Önerir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Hafıza Kartı Önerir misiniz?
Arkadaşlar yeni sd kart alacağım 32GB Class 4, 16GB Class 10 düşünüyorum Linkler:

Bütçem: 60 TL

16 GB Class 10 al bence. Yavaş yavaş da para biriktirmeye başla, 32 de alabilirsin.

Tepkiler: Never_Back_Down

-efşan

Üye
Team Class 10 ultra 16 GB alabilirsin. Süper bir kart ki kendim de kullanıyorum.

Tepkiler: Never_Back_Down
    Konu Sahibi
Team Class 10 ultra 16 GB alabilirsin. Süper bir kart ki kendim de kullanıyorum.
Seyehate çıkcam yayla evine gideceğim için wifi falan yok tabi bende birkaç tane oyun atacağım sorun çıkartmaz galiba birde sende kaç tane oyun var kardeş

-efşan

Üye
Ben oyun oynamam da sorun çıkmaz. Ben sistemsel bölümler kullanıyorum.Problem olmaz. Ultra Class 10 zaten.

Konu Sahibi
Class 10 nun hızı tartışılmaz ama class 4 32gb çok mu ağır kalır çünkü bende tam aksine oyun manyağıyım

amcalu1

Üye
Class10 al tabiki ama çok fazla resim müzik film aticaksan yetmezse 16gb, 32 gb class 4 te alabilirsin

Class 10 nun hızı tartışılmaz ama class 4 32gb çok mu ağır kalır çünkü bende tam aksine oyun manyağıyım
class 6 'dan aşağısını almanı tavsiye etmem, kasma çok yapar. Bu arada class 10 süper bişe telefon sanki Murat'a corvette motoru takmış gibi uçuor

Konu Sahibi
class 6 'dan aşağısını almanı tavsiye etmem, kasma çok yapar. Bu arada class 10 süper bişe telefon sanki Murat'a corvette motoru takmış gibi uçuor
murat görünümlü corvette gibi bir şey şimdiki class 2 8gb
Neyse yarın öğlene kadar yorumlara bakarım siparişi veririm

Toptancılarda 50TL'ye 32gb bulabilirsin.. ben gecen satın aldım xperia arc'ta kullanıyorum kasma donma gibi hiç birşeyi yok.. tam tersi cok hızlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...