Hafıza kartı ile ilgili sorun.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mücahit G

Mücahit G

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartı ile ilgili sorun.
hafıza kartını biçimlendirmek zorunda kaldım. Dosyaları geri getirme gibi bir şansım var mı?

mstf_l

mstf_l

Üye
pc de recuva vardı ama bicimlendirmede calısacagını sanmıyorum ama bi dene istersen

Mücahit G

Mücahit G

Üye
    Konu Sahibi
Pff 16 gb ın 12si doluydu yaa .s.s

mstf_l

mstf_l

Üye
gecmis olsun mucahit

Symbianist

Symbianist

Üye
Yedeklemeden niye biçimlendirme atıyorsun ki. Kötü olmuş. Kurtarılacagini sanmıyorum

sevdimki

Üye
çeşitli kurtarma programları var ama ancak profesyonel ellerde başarı şansı yüksektir. Örneğin formattan sonra hiç kullanmamış olmam gerek ilk şart olarak

Symbianist

Symbianist

Üye
Hacı en mantıklı şöyle düşünürsün. 16 gb'lık kartın 12'si doluydu diyorsun. 4 gb boş yer kalmış oluyor değil mi? Ya da 3 küsür her neyse. Bu demektir ki 12 gb'in en fazla o 3 küsürlük kısmını kurtarmak belki mümkün olur. Bana göre o kadari bile kurtarılmaz. Içinde kalmasın badcopy ve recovery my files adinda iki program var. Bunları bir dene. Pc'de çalışıyor.

Mücahit G

Mücahit G

Üye
    Konu Sahibi
Hacı en mantıklı şöyle düşünürsün. 16 gb'lık kartın 12'si doluydu diyorsun. 4 gb boş yer kalmış oluyor değil mi? Ya da 3 küsür her neyse. Bu demektir ki 12 gb'in en fazla o 3 küsürlük kısmını kurtarmak belki mümkün olur. Bana göre o kadari bile kurtarılmaz. Içinde kalmasın badcopy ve recovery my files adinda iki program var. Bunları bir dene. Pc'de çalışıyor.

Sağol hacı da. Bilgisayar yüzü görmem 1ayımı alır. En iyisi sallayayım. Hafıza kartı şifreli fln diyordu. O yüzden biçimlendir lfn yazıyordu. Öyle biçimlendirdim. Hatta biçimlendirmicektm arkadaş bastı.

mstf_l

mstf_l

Üye
recuva bu isin en iyisi ama bicimlendirme kotu yanlıslıkla silinse neyse ama bicimlendirmede tum sektorler sıfırlanır ve hicbir kalıntı bırakılmaz ama silinmede sektore silindi isareti konur o yuzden dondurme mumkundur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt