Hafıza Kartı Classları arasındaki fark ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Üye
o zaman class 4 alıyım ben. Boşa niye para verelim dimi.

Swap nedir?

Sanal Ram diyebiliriz

- - - Eklendi - - -

Ram'in yetmediğinde o açtığın swap alanı kendini ram gibi gösterip uygulamanın ya da oyunun kapanmasını önlüyor. Cihazı rahatlatıyor kısacası

Konu Sahibi

Sanal Ram diyebiliriz

- - - Eklendi - - -

Ram'in yetmediğinde o açtığın swap alanı kendini ram gibi gösterip uygulamanın ya da oyunun kapanmasını önlüyor. Cihazı rahatlatıyor kısacası

1 GB ramde yetmiyorsa çarparım bu telefonu ben.

Türe

Üye
1 GB ramde yetmiyorsa çarparım bu telefonu ben.

Yetmiyor değil ama ics'de min 400 mb kullanıyor ram 2-3 oyun aynı anda açarsan birini mutlaka kapatır. Ram sıkıntısı yaşamadım açıkçası ama fazla ram göz çıkarmaz swap yağtığımda gözle görülür bir hız artışı gördüm.

Konu Sahibi

2-3 oyun açma mantığı ne abi ya

Türe

Üye
2-3 oyun açma mantığı ne abi ya

İşte abartırsak o yani Kimse açmaz sanırım Nova 3 ' ü bile kasmadan oynatıyor S2

- - - Eklendi - - -

Şimdi Batman'i denicem bakalım o kasacak mı 1,8 gb data var oyunda

Konu Sahibi
Oyunların boyuta bakarsak harddisk takmalıyız telefona

doctorrr

Üye

Sanal Ram diyebiliriz

- - - Eklendi - - -

o zaman iyi optimize edilmiş sistemlerde buna gerek yok bkz. wp ios meego...

u_cosar

Üye
bak burada class 10 30 dolar

Türe

Üye
ebaydan nası alıoz ki.

- - - Eklendi - - -

İmkan olsa takcan ha

Ben bu telefona hd film atıp 106 ekran hdmi girişli lcd tvden izleyebilr miyim ?

Denemedim ama sanırım dediğin şey olmayabilir bakarım şimdi nete

ebaydan nası alıoz ki.

- - - Eklendi - - -

İmkan olsa takcan ha

Ben bu telefona hd film atıp 106 ekran hdmi girişli lcd tvden izleyebilr miyim ?

televizyonun MHL bağlantısı varsa evet. MHL çoğu televizyonda yok ama

Hdmi den niye bakamıyoruz -.-

Galaxy SII'de HDMI mevcut değil. Bunun yerine MHL tercih edilmiş. MHL bağlantısının bir artısı bir de eksisi vardır. Artısı, telefon televizyona bağlıyken pil güç alır, yani şarj olur. Eksisi, MHL çoğu televizyon tarafından desteklenmez. Yeni televizyonlarda olma ihtimali çok yüksek, televizyona göre değişir tabi.

Tepkiler: MasteLaa
    Konu Sahibi

Bu ne peki ?

MasteLaa

Üye
HDMI var ki S2 de

Bu ne peki ?
Alttaki linke bakabilirsin. Direk HDMI desteği yok ama MHL'den HDMI'a kablo ile bağlantı mümkün.
phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S-II-supports-HDMI-out-after-all-and-can-have-live-TV-streamed-to-it_id17004

play.com/Mobiles/Mobile/3-/20189616/0/Samsung-Galaxy-S-II-MHL-To-HDMI-TV-Out-Adapter-Black/ListingDetails.html

- - - Eklendi - - -

HDMI var ki S2 de

MHL'den HDMI mümkün tabi. Ama direk HDMI yok.

MasteLaa

Üye
Ha tamam dediğini anladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...