Hafıza Kartı Bozuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartı Bozuldu
Merhaba arkadaşlar,
Sizlere bir konu danışacağım beni bilgilendirirseniz sevinirim...
Geçen hafta hafıza kartım kırıldığı için yeni bir 2Gb lık hafıza kartı satın aldım telefonum N73,müzik hastası olduğum için biraz müzik atayım dedim neyse 3oo e yakın müzik attım.aradan 5gün geçti yani dün kartı pc e card reader yardımıyla bilgisayara bağladım müzik atayım dedim neyse indirdim karta aktardım kartı telefonuma dedim görmedi , Araçlar kısmından Hafıza Kartı kısmına geldim Hafıza kartı bozuk dedi. biçimlendirmeniz gerekmektedir dedi canım sıkıldı internet üzerinden araştırmaya başladım kartın içindeki veriler önemliydi kurtarmak için ne yapılabilir diye istenilen şeyleri yaptım ama verileri kurtaramadım son karar biçimlendirmek oldu kartı biçimlendirdim biçimlendirme sonlandi ne oldu dersiniz hafıza kartının boyutu 30.6Mb a düşmüş kartı çıkarttım telefondan bi de bilgisayarda bakayım dedim aynısı telefona tekrar taktım kartı tekrar bozuk dedi. Sizce bu kart kullanılamaz mı niçin böyle bir problem oldu..

• Beğen
Tepkiler: murat606060

Lacrymosa

Üye
Karta bilgisayardan bir daha format atın. Dosya sistemini FAT32 ve Ayırma Birimi Boyutu seçeneğini "Varsayılan" olarak seçin.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
pcden atamıyorum biçimlendir diyorum ayarlar dediğiniz gibi ama en biçimlendirme tamamlanmadı diyor uyuz oldum..

Üst Alt