Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim de aynı sorunum var ama hiç kırılacak cinstten değil hafıza kartı 16gb toshiba
buraq61
Üye
Konu Sahibi
yok herhangi bi münasebetim olmadı kartla bilgisayarda dormatla falan demişin. daha açık konuşsak pcye bağladığımda kart daha görünmüyor zaten.32 gb. kırıp atamam
_ardaa
Üye
bilgisayara taktığında görmüyorsa formatlayamazsın, hatırı sayılır bir kart 32gb o yüzden yetkili ellerde daha garanti olur işin.
pelın_
hah benımkıde 8 gb.tı
buraq61
Üye
Konu Sahibi
yetkili derken kvk falan hafıza kartına bakar mı? ki kartı netten aldım. yoksa herhangi bir telefoncuya mı gitsem
_ardaa
Üye
hafıza kartına bakar mı bilmiyorum açıkçası, ben kartı aldığın yerde bahsetmiştim ama netten almışsın, herhangi bir telefoncuya gitmeni önermem kvk'yı arayıp sorabilirsin normal telefoncular kimse üzerine alınmasın ama pek güvenli değil işten anlamıyorlar.
buraq61
Üye
Konu Sahibi
peki bu hard format tam olarak nedir. atsam çare olurmu?
_ardaa
Üye
hard format hafıza kartını etkilemez, farklı bir kart okuyucu ile bilgisayarda görmesini sağlayabilirsen çözüm olabilir belki.
buraq61
Üye
Konu Sahibi
kart okuyucu ile pcde göründü. tıkladığımda zaten direk biçimlendir dedi. amma biçimlendirmiyor!
serinaga
Üye
Kartı takıp çıkartırken, kurallara uymaz rastgele çıkarırsan, root bozulur ve fiziksel hata verir. Biraz anlayan birileri varsa çevrende bilgisayardan bazı proğramlar vasıtasıyla kurtarabilirler. Yoksa 32 Gbyte'lık kart, walla yazık verilen paraya
projectmaximo
Üye
bugün taktığım bi usb bellekte de böyle bir hata aldım.önce destaklenmeyen cihaz dedi.sonra çıkarıp tekrar taktım bu sefer de hafıza kartı bozuk dedi ben de biçimlendirdim(telefondan) sorun kalmadı
-omer-
Üye
benm c3053 ve 6300da olan sorun kartı faazla cıkarp takınca yuvasnı bozuyosun ondan dolayı bazen okuyo bazen okmuyo
buraq61
Üye
Konu Sahibi
başka telefondan yapiyım biçimlendirmeyi diyorum tele uyan yok. 32 abiii