''hafıza kartı bozuk''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buraq61

Üye
    Konu Sahibi
''hafıza kartı bozuk''
bozuk diyor bozuk diyor bozuk diyor biçimlendirmede yapmıyor.. anlayan cevap yazarsa sevinirim..

pelın_

valla suanda aynı sorunu bende yazıyorum :)

_ardaa

_ardaa

Üye
telefon bozuk diyorsa bilgisayarda formatla ardından telefona tak ordan formatla, dosya sistemi bozulmuştur.

pelın_

dedıgını yptım sımdı baklım tlf olcakmı

_ardaa

_ardaa

Üye
fiziksel bozukluk yoksa söylediğim işe yarar.

pelın_

cıkk calışmıyo aynı seyı soluyo nese benkırıp attım arkadasa yarar ıns:D

_ardaa

_ardaa

Üye
ilginç o zaman fiziksel hasar görmüştür en azından görmemişse bile artık görmüş oldu:)

buraq61

Üye
    Konu Sahibi
yok herhangi bi münasebetim olmadı kartla:bilmm bilgisayarda dormatla falan demişin. daha açık konuşsak pcye bağladığımda kart daha görünmüyor zaten.32 gb. kırıp atamam:)

_ardaa

_ardaa

Üye
bilgisayara taktığında görmüyorsa formatlayamazsın, hatırı sayılır bir kart 32gb o yüzden yetkili ellerde daha garanti olur işin.

pelın_

hah benımkıde 8 gb.tı :D

buraq61

Üye
    Konu Sahibi
yetkili derken kvk falan hafıza kartına bakar mı? ki kartı netten aldım. yoksa herhangi bir telefoncuya mı gitsem:pro:

_ardaa

_ardaa

Üye
hafıza kartına bakar mı bilmiyorum açıkçası, ben kartı aldığın yerde bahsetmiştim ama netten almışsın, herhangi bir telefoncuya gitmeni önermem kvk'yı arayıp sorabilirsin normal telefoncular kimse üzerine alınmasın ama pek güvenli değil işten anlamıyorlar.

buraq61

Üye
    Konu Sahibi
peki bu hard format tam olarak nedir. atsam çare olurmu?

_ardaa

_ardaa

Üye
hard format hafıza kartını etkilemez, farklı bir kart okuyucu ile bilgisayarda görmesini sağlayabilirsen çözüm olabilir belki.

buraq61

Üye
    Konu Sahibi
kart okuyucu ile pcde göründü. tıkladığımda zaten direk biçimlendir dedi. amma biçimlendirmiyor!:vur

serinaga

serinaga

Üye
Kartı takıp çıkartırken, kurallara uymaz rastgele çıkarırsan, root bozulur ve fiziksel hata verir. Biraz anlayan birileri varsa çevrende bilgisayardan bazı proğramlar vasıtasıyla kurtarabilirler. Yoksa 32 Gbyte'lık kart, walla yazık verilen paraya :cry:

projectmaximo

projectmaximo

Üye
bugün taktığım bi usb bellekte de böyle bir hata aldım.önce destaklenmeyen cihaz dedi.sonra çıkarıp tekrar taktım bu sefer de hafıza kartı bozuk dedi ben de biçimlendirdim(telefondan) sorun kalmadı

-omer-

-omer-

Üye
benm c3053 ve 6300da olan sorun :D kartı faazla cıkarp takınca yuvasnı bozuyosun :D ondan dolayı bazen okuyo bazen okmuyo ;)

buraq61

Üye
    Konu Sahibi
başka telefondan yapiyım biçimlendirmeyi diyorum tele uyan yok. 32 abiii:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt