hafıza kartı bicimlendirme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

oziiiiii

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı bicimlendirme sorunu
arkadaslar bnde n73 1gb hafıza kartı var fakat bicimlendirmek istedigimde hafıza kartını baska bir uygulama kullanıyor diyo nasıl bicimlendirebilirim yardım lutfen :bilmem::bilmem::bilmem:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İlk önce açık olan bütün uygulamaları kapat...Arka plandakiler dahil..Sonra format atmayı dene :)

oziiiiii

Üye
    Konu Sahibi
uygulama yöneticisinden acık olan tüm uygulamaları kaldırdım hala dvm ediyo

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Card Reader(Kart okuyucu )ile PC'ye takın ve Kartın içini açın ...Sonra yukarıdan araçlardan Klasör seçeneklerine tıklayarak "Gizli dosyaları Göster" deyin ,ondan sonra sistem dosyalarıda görünecektir..Bu sayede bütün dosyaları tarayın(CTRL+A)ondan sonra Delete tuşuna basın veya sil deyin

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Dostum tek yapman gereken hafıza kartını PC ye tak biçimlendir sonra da telefonuna takıp biçimlendir...Bu kadar...

oziiiiii

Üye
    Konu Sahibi
card reader yokki

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Card reader in yoksa o zaman senin hafıza kartını destekleyen başka bir telefona tak ordan biçimlendir...

serkanyaman19

Üye
benim kartım 2 GB telefonun markası gt 3053 kart biçimlemeye çalışıyorum olmuyor kartımı başka telefona takınca donuyoo ve pc takınca pc de göstermiyor.. napabilirim arkadaşlar..

apollo3313

Üye
hafıza kartını telefon okumuyor

lasvetorus

lasvetorus

Üye
mesajlar hafızasını telefon hafıza yap ve bütün acık uygulamaları kapat daha sonrada hafiza kartını bicimlendir.Böyle dene bakalım olucakmı.Yalnız ugulamaları kapatmak ıcın kill yapan bi görev yöneticisine ihtiyacın var.Jbaktaskman gibi.Bunu forumdan bulup indir çalıştır ve açık olan tüm uygulamaları sonlandır.

Üst Alt