Hafıza kart sorunu micro SD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cemkaya

cemkaya

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kart sorunu micro SD
nokia ovi yeni bi girim dedim. hediye uygulamalar wardı need4speed filan yukledm. call center ı yuklerkenhata werdi hafıza kartı okunamıor diye sonra tel kilitlendi hafıza kartını cıkarıp takıorm. tel donuor. usb taktım hafızakartına ulasılmıor. format dahi atamıorm karta ekstra ne yapmam lazım baska bi telde yok deneyeyim. suan tel hafıza kartsız calısıyor. ama görmüor ve usb dende tanımıor. ne yapmam lazım.

cemkaya

cemkaya

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartını baska pc de denedm. usb den bağladım ama görmüor pc kilitleniyor. heralde öldü kart.

Symbianist

Symbianist

Üye
Büyük ihtimalle ölmüştür kardeş yoksa en azından biçimlendirme atılırdi

Symbianist

Symbianist

Üye
Uygulama yüklerken yanmasi zor aslında başka bir nedeni olsa gerek.

caglar103

Üye
bende de buna benzer bir sorun var. mesajları hazıfa kartında depoluyorum. sonra yeni mesaj gelince. hafıza kartına ulaşılamıyor diyor ve telefon hafızasına geçiyor. hep olmuyor ama ara sıra oluyor. bazende menü klasörleri filan kendime göre ayarlıyorum. 1 ay filan kullandıktan bir bakıyorum. klasörlerin hepsi sıfırlanmış. ilk kurduğum haline dönüyor. telefonda tutarsızlık var. nokiaların bir çok modelinde sanırım bu tip sorunlar var. daha önce n73 kullanmıştım ondada benzer sorunlar vardı. şu ana kadar nokiadan başka hiç telefon kullanmadım hep symbian kullandım. bende symbian tutarsız bir işletim sistemi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt