Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hafıza kart biçimlendirme Yardım!!!
Sponsorlu Bağlantılar
willrock
Üye
Konu Sahibi
Hafıza kart biçimlendirme Yardım!!!
Arkadaşlar hafıza kartımaformat atmak istiyorum. telde biçimlendirdim olmuyor,pcde olmuyor mmcdedic programını denedim yine olmadı sorun aşağıda resimdeki gibi hata veriyor.
volpan
Üye
virus taraması yaptır bi eğer bulamassa başka bir telefonda ve başka bir card readerda dene
willrock
Üye
Konu Sahibi
Kaspersky 7 ve avast ile tarattım bulmadı birşey şimdilik başka tel bulamadım denemek için.
wertyytrew
Üye
kart bozulmuş çizilmiş kırılmış olabilir... aynı sorun bendede vardı... tamirci kartın kırık olduğunu söyledi ve kırık yerini gösterdi...
willrock
Üye
Konu Sahibi
Kartta herhangi bir kırık ve çizik yoktur. Karta pcden müzik atarken bazı sorunlar oldu ve yazılımsal olduğunu düşünüyorum.
tatlidilli7a
Üye
Başka bi telefonda biçimlendirmeyi deneyin. Aynı sorunla karşılaşırsanız hafıza kartı bozulmuş demektir. PC de bile biçimlendirilemiyorsa yazılımla bi alakası yakında uzaktan yoktur.
willrock
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşım her zamanki gibi kartı pc ye taktım müzik atıyordum sonra donma yaşadım kartı yuvasından çıkardım ve tekrar takıp biçimlendirmek istedim ama olmuyor. kartta herhangibir şey yok telefon uzamanınada gösterdim kartın beyni karışmış yapamayız dediler.
Arkadaşlar hafıza kartımaformat atmak istiyorum. telde biçimlendirdim olmuyor,pcde olmuyor mmcdedic programını denedim yine olmadı sorun aşağıda resimdeki gibi hata veriyor.
Eyer Havıza Kartı Hiç Bir Şekilde Tebki Yada Acılma Format Atma Biçimlendırme Gibi Şeyler Olmuyorsa Bozulmuş Eyer Biçimlendırmeyı Pc Yaparsan Pek Faydası Olmaz Çihazda Yapman Gerek Pekı Havıza Kartında İçinde Resım Müzik Gibi Şeyler Çihazda Pc Ye Veya Pc De Cihaza Ata Biliyormusun
volpan
Üye
kartın bozulmuş kardeş yapılacak bişey yok yenisini almaktan başka