zembe"ğ" :D :D:naughty: ğeybet :naughty: bizde imkansız yoktur :naughty:
Silinen Üye 776553 Kapalı Hesap zaza' Alıntı: ğeybet bizde imkansız yoktur Genişletmek için tıkla ... Oynamıyom ben ya
zaza Üye imza ----------Eklendi @ 13:47:01 ---------- Yazıldı @ 13:46:28 ---------- Tuncay.erol' Alıntı: Oynamıyom ben ya Genişletmek için tıkla ... zaza ile uğraşmak kolaymı bir ara böyle olmuştu hemen araştırma yapmıştım
imza ----------Eklendi @ 13:47:01 ---------- Yazıldı @ 13:46:28 ---------- Tuncay.erol' Alıntı: Oynamıyom ben ya Genişletmek için tıkla ... zaza ile uğraşmak kolaymı bir ara böyle olmuştu hemen araştırma yapmıştım
Silinen Üye 776553 Kapalı Hesap zaza' Alıntı: ğeybet Genişletmek için tıkla ... aynı laffı 2 kere kullandın mızıkcılık var burda
zaza Üye Tuncay.erol' Alıntı: aynı laffı 2 kere kullandın mızıkcılık var burda Genişletmek için tıkla ... başka kelimelermi türetelim iyi izle burada hıyara hıyar demezler başka bir kelime kullanırlar al buda sana kapak olsun ğıyar oldumu ----------Eklendi @ 13:55:56 ---------- Yazıldı @ 13:55:16 ---------- üstüne alınma sakın sana demedim kelime olarak kullandım
Tuncay.erol' Alıntı: aynı laffı 2 kere kullandın mızıkcılık var burda Genişletmek için tıkla ... başka kelimelermi türetelim iyi izle burada hıyara hıyar demezler başka bir kelime kullanırlar al buda sana kapak olsun ğıyar oldumu ----------Eklendi @ 13:55:56 ---------- Yazıldı @ 13:55:16 ---------- üstüne alınma sakın sana demedim kelime olarak kullandım