Hadi Herkes Antutu Benchmark Puanını ve Telefon Modelini Yazsin.

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
Sorun yeni surumde :hmmm

waycell

waycell

Üye
17764 sg3 xperianze 0.99 rom

mcnpl4

mcnpl4

Üye
agni pure cm kernel ile 19348. bide oc ile denicem

- - - Eklendi - - -

1.7 ile

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Xperia Z1

enterneoll

enterneoll

Üye
penci hoca arkadaşımız kendi telefonunun resmini attı :D

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
blacktalon

blacktalon

Üye
[/URL][/IMG]

- - - Eklendi - - -

link verir misin? nasıl olur ki?
[/URL][/IMG]

- - - Eklendi - - -

orjinali ile 26-27 bin skor çıkıyor oynama ile 30k+ oluyor

- - - Eklendi - - -

o skorlar farkli modellere aitmis suan farkettim kendi gruplamasi sandim onu

SpeelFitt

SpeelFitt

Üye
Telefonum LG Nexus 4 . Android 4.3 JB

17432
:oke:

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
penci hoca arkadaşımız kendi telefonunun resmini attı :D

Yakında oda olur inşallah :)
Evde zaten s4 var(abim kullaniyor) bende seçim yapma konusunda çok takılıyorum bugünler. Xperia Z1 veya G2 veya S4 olarak. Note3 de çok iyi ama bana göre çok büyük kullanışsız geliyor :)
Benim tercihim en fazla 5" ekran olmalı :D
Seçim yapma konusunda çok zorlandım nedense. Hepsi de çok iyi :D

Türe

Türe

Üye
Evde zaten s4 var(abim kullaniyor) bende seçim yapma konusunda çok takılıyorum bugünler. Xperia Z1 veya G2 veya S4 olarak. Note3 de çok iyi ama bana göre çok büyük kullanışsız geliyor :)

G2 cok iyi :good:

enesrsln

enesrsln

Üye
LG Optimus G Orijinal Rom,Orijinal Kernel,Rootsuz halde 19.898 puan aldı.

Invoke

Invoke

Üye

G2de hafıza kartı desteği yok, olsaydı seçilebilirdi, bence. 32gblık modelden 24küsür gb yer kalıyormuş, sorun değilse düşünebilirsin.
S4ü bırak bence, yeni modeller dururken :D Z1 ile NoteIII arasında çok fark yok, Z1de adamlar boşluk bırakmış, NoteIII de ekran olmuş orası, yani biri 5" diğeri 5.7" ama öyle Zultra kadar fark yok. Boyuna 7mm filan fark var z1 ile note3 arasında, ekran olarak 0.7" fark olabilir ama telefonun boyutu olarak Z1 5.69" NoteIII 5.95" yani fark az, sıkıntı yapmaz.
NoteIII 3gb ramini yeni özelliklerini s-penini daha büyük ekranını düşünürsek, kullanışsız değil. Daha kullanışlı olur demeliyiz.
Z1 tercih edersek de kamerası, kasası, arayüzü, tasarımı hoşumuza gittiğindendir. 2GB ramde Z1'e gayet yeterlidir. NoteIII'ün daha fazla ram yiyeceğini bu nedenle 3gb ram koyulduğunu düşünüyorum.
Yani uzun lafın kısası: Eğer ikisi de özellik olarak iyi geliyorsa, sorun boyutlarsa, aynı boyuta ekran almak var aynı boyuta boşluk almak var. Kusura bakma sony ama gerçekler bunlar :pro:

TheMadness

TheMadness

Üye
1.7GHz cpu'dan başka overclock yok sonuç: 22242 ekran görüntüsü isteyen varsa atabilirim

By_Casparov

By_Casparov

Üye
hTc one ile 30000 e ulaşan varmı ki? :hmmm

Üst Alt