The Shadow
Üye
Kurdugun touchwiz tabanli romlarin gelistirilmis frameworkleri-governor-i/o scheduler tweakleri-ayarlanmis init.d scriptleri ve ozellikle ayarlanmis lmk degerleri var. Ayni olan sey sadece touchwiz kullaniliyorniye etkilesin? öyle saçmalık olur mu? çoklu pencere aktif ama kullanilmiyor vaziyette diyorum yani kullanılmiyor sadece aktif halde antutudan 4 5bin puan düşük aliyor. onu geçtim neden ben custom romlarin bazılarında 29bin civarı alırken bazi romlarda 25bini geçemiyourm? hepsi de touchwiz tabanlı romlar
Kurdugun touchwiz tabanli romlarin gelistirilmis frameworkleri-governor-i/o scheduler tweakleri-ayarlanmis init.d scriptleri ve ozellikle ayarlanmis lmk degerleri var. Ayni olan sey sadece touchwiz kullaniliyor4000-5000 puan fazla almasa stock based custom rom sayilmaz zaten
Evet custom kernel varsa daha da artiyor ya da stock kernelin dogasini degistiriyorlarhmm diyorsunki 4bin 5bin puanlık fark o tweaklerden kerneldeki init.d den mi kaynaklaniyor?
Evet custom kernel varsa daha da artiyor ya da stock kernelin dogasini degistiriyorlarGenelde gpu voltajlari ve hizi arttiriliyor millet cakmasin diye 1-2 custom romda gormustum oyle
sizin note 3 mü 25bin alıyor? eğer öyleyse tabloda note 3 35bin diyorsa o snapdragonlu modeldir. Ayrıca hala samsung antutu hilesi yapiyor diyen varnote 3 25369 alıyor antutuda 34 bin diyor
Zaten 35000 alan snapdragonlu model ama aralarinda cokta fark yok mesela bana note 3 verseler 35000 den fazla alirimsizin note 3 mü 25bin alıyor? eğer öyleyse tabloda note 3 35bin diyorsa o snapdragonlu modeldir. Ayrıca hala samsung antutu hilesi yapiyor diyen var8 çekirdek birden çalıştırmaya hile diyorsanız ben ne diyim artik...
aynen kullanmasını bilen yapar ben 42.000 almıştim.Zaten 35000 alan snapdragonlu model ama aralarinda cokta fark yok mesela bana note 3 verseler 35000 den fazla alirim
Rahatlıkla alınır zaten sende eski ace 2 kullanıcısısın çoğu şeyden anlıyon zorlasan 45000 bile alırsın benceaynen kullanmasını bilen yapar ben 42.000 almıştim.
aynen kullanmasını bilen yapar ben 42.000 almıştim.
Kaç aldın ? PC de gözükmüyor attığın resimler
ne demek bu hiç anlamadımGÜNCELLEDİMDAHA ROOT DEĞİL TEL
Skor kaç olum söyle gözükmüyo pc de yazmak bu kadar zor mu yaGÜNCELLEDİMDAHA ROOT DEĞİL TEL
36320 yane rootlasam ucar da daha fazla bu orjinali daha hc dokunulmamış hali yane
rootla artmazrom yükleyecen onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?