Hadı Bakalım En Sevmedıgınız Showman Stand Up Cı

Sponsorlu Bağlantılar

hadı bakalım en sevmedıgınız showman stand up cı

• cem yıılmaz

Kullanılan: 0 0.0%
  • m.alı erbıl

• sahan

• okan bayulgen

• ata demıre

• beyaz

• engın gunay

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barabelli

barabelli

Üye
    Konu Sahibi
egın bencede hc adını bıle duymadım kıı

yitik savaşçı

Üye
Adını bile duymadığın bir kişinin yaptığı işe nasıl iyi ya da kötü dersin?

barabelli

barabelli

Üye
    Konu Sahibi
işte bu unlu camıyası boyle adını duymadıgım ıcın onlere cıkamadıgı ıcın kotu demıyorum sevmıyorum dıyorum konunun basıda bu zaten sevmedıgınız yazıyor tamammı arkadasım

yitik savaşçı

Üye
Ben Cem Yılmaz'ı kara kaşı, kara gözü için mi seviyorum? Hayır, yaptığı işlerden ötürü... Mehmet Ali Erbili kara kaşı, kara gözünden ötürü mü sevmiyorum? Yine hayır, yaptığı işlerden ötürü...

Okan Bayülgen sinema filmlerinde oynuyor; her filmde ayrı bir karakteri canlandırıyor...
Cem Yılmaz sinemaya proje üretiyor; her filmde ayrı bir karakteri canlandırıyor...
Mehmet Ali Erbil sinema filmi çeviriyor; her filmde 10 senedir üstüne yapışan sulu şovmen karakterini canlandırıyor...

Beyazıt Öztürk insanları güldürüyor ama güldüreceğine garanti vermiyor; sunuculuğu daha ön plana almış durumda...
Okan Bayülgen televizyonda daha eleştirel, bilgilendirici bir rol oynuyor; oyunculuğu ön plana almış durumda...
Cem Yılmaz insanları güldürebileceğine inanıyor, TV'de yeralmıyor; günümüz meddahlığını ve sinema dalında üretimi ön plana almış durumda...
Mehmet Ali Erbil televizyonda da sinemada da var; ancak hep aynı rolleri canlandırıyor...
Ata Demirer ve Şahan Gökbahar kendi televizyon projeleri ile çıktılar karşımıza... Ben bir sonraki adımlarımı merakla bekliyorum...
Engin Günaydın TV'de dizi oyunculuğu yapıyor; yine onun hedefleri tiyatro ve sinema oyunculuğu...

Bu arada Engin Günaydın'ı tanımıyanlara onu biraz tanıtalım...
Bir Demet Tiyatro'daki Zabıta İrfan'ı bilir misiniz? İşte o Engin Günaydın...

Esquire dergisinin son sayısında projelerini anlatan Günaydın, "Stand-up'tan para kazanıp, tiyatro oyunlarımı sahneye koyacağım" diyor. (Sabah)

barabelli

barabelli

Üye
    Konu Sahibi
tamam adamı bılıorum tıpını unutmusum ama onların ıcınde yınede en basarısızı dıyım sıze bu benım fıkrım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...