mturkpx
Üye
Hacksiz Telefonların Artıları
Arkadaşlar bu güne kadar hep telefon hacklemekten olumlu konuşuldu hacksizler ezildi ben de hacksiz 5800 kullanıyorum ve gayet memnunum. Hackliler iyi hacksiz olandan fazla iyi ama ezmek yerine biraz da HACKSİZİN İŞLEVİNE BAKMAYA ÇALIŞSAK.
1.+ Garanti kapsamında olan telefon ani bozulmalarda kullanıma götürülebilir.
2.+ Sırf hacksiz telefonlar için yapılmış geniş kapsamlı uygulamalar var, oluyor.
3.+ SPB Shell ile telefon hackliye benziyor.
4.+ İki program yükledim ve 5800 624 ghz oldu hiç owerclock yok
5.+ Signed sertifikalı programlar yüklenebiliyor.
6.+ Hacksiz sistem dosyalarına erişimim var isteyen olursa bunada bir konu açarım.
Başka yazacağınız red cevaplara da pek ala karşılık veririm.
1.+ Garanti kapsamında olan telefon ani bozulmalarda kullanıma götürülebilir.
2.+ Sırf hacksiz telefonlar için yapılmış geniş kapsamlı uygulamalar var, oluyor.
3.+ SPB Shell ile telefon hackliye benziyor.
4.+ İki program yükledim ve 5800 624 ghz oldu hiç owerclock yok
5.+ Signed sertifikalı programlar yüklenebiliyor.
6.+ Hacksiz sistem dosyalarına erişimim var isteyen olursa bunada bir konu açarım.
Başka yazacağınız red cevaplara da pek ala karşılık veririm.

. bilgisayardan bütün klasörleri ve içini görebiliyorum istek olursa anlatırım. Signed unsigned beni bağlamaz ben hackliye yüklenmiyor demiyorum hatta fazlası yükleniyor fakat şu ana kadar signedini bulamadığım uygulama yok. istek olursa atarım. beni endişelendiren şey flashlarken telefon ölebiliyor arkadaşımın samsung galaxy minisini flashladım root dosyalarını görmek istiyordu. tabi kablo kayınca telefon cennetlik oldu ben bu nedenle konuyu açtım. bu saydıklarım da mı yetmedi...