Hacksiz Telefonların Artıları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mturkpx

mturkpx

Üye
    Konu Sahibi
Hacksiz Telefonların Artıları
Arkadaşlar bu güne kadar hep telefon hacklemekten olumlu konuşuldu hacksizler ezildi ben de hacksiz 5800 kullanıyorum ve gayet memnunum. Hackliler iyi hacksiz olandan fazla iyi ama ezmek yerine biraz da HACKSİZİN İŞLEVİNE BAKMAYA ÇALIŞSAK.

1.+ Garanti kapsamında olan telefon ani bozulmalarda kullanıma götürülebilir.
2.+ Sırf hacksiz telefonlar için yapılmış geniş kapsamlı uygulamalar var, oluyor.
3.+ SPB Shell ile telefon hackliye benziyor.
4.+ İki program yükledim ve 5800 624 ghz oldu hiç owerclock yok
5.+ Signed sertifikalı programlar yüklenebiliyor.
6.+ Hacksiz sistem dosyalarına erişimim var isteyen olursa bunada bir konu açarım.

Başka yazacağınız red cevaplara da pek ala karşılık veririm.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
1 format attığımızda garanti kapsamına giriyor tekrardan
2 o dediğin uygulamalar hackli telefonlardada çalışıyor
3 sbp shell çok ram ve şarj yiyor
4 bunda pek birşey değişeceğini zannetmiyorum
5 hackli telefonada signed programlar yüklenebiliyor
6 hackli telefondada o dosyalara erişim var

Hacklesen ne olacakki telefona zerre kadar zarar vermiyor üstelik hızlandırıyor ve unsigned uygulamalar yüklenebiliyor + ları bunlar eksisi yok

nub

nub

Üye

Hacklesen ne olacakki telefona zerre kadar zarar vermiyor üstelik hızlandırıyor ve unsigned uygulamalar yüklenebiliyor + ları bunlar eksisi yok

Çok doğru :d

Mert045

Mert045

Üye
Hackli telefonlar
1- garanti kapsamında oluyor.
2- sadece hacksiz için yapılan bir uygulama örneği ver kendimi atayım camdan.
3- sbp sayesinde bütün uygulamaları yükleyebiliyor musun sertifika hatası almadan. Bi sırrı varsa söyle bizde bilelim.
4- 5800 telefona OVERCLOCK OLMAZ.
5- signed ve unsigned hackliye de yükleniyor. :hmmm
6- hacksiz sistem dosyalarında bir oynama yapamazsın

bu açıklamalarla birlikte savunmalarının TAMAMI YANLIŞ.

Symbianize

Symbianize

Üye

Üstad cevabı vermiş +1

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
çok zor bişey değil teli hacklemek 3dk sürmüyo bile 2 tane program yüklüyorsun bu kadar ondan sonra sertifikasız bütün programları kullanabiliyorsun.
Telefonu hacklemek kötü birşey gibi konu açmışsınız. :aha:

15baba

15baba

Üye
Canım benim arkadaşım bu işlencilere overclock olmuyo.1 624 GHZ demişsin olsa olsa mhz dir2. Çünkü öyle bi ghz hızı pc için bile çok çok uçuk. Hackli telefona unsigned pro yüklenebiliyo. Yani signed yüklenmesi artısı değil3

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaş hani volkswagen kaplumbağa otomobil orijinal hastalığı vardı bir zamanlar, herhal onun gibi birşeyden bahsediyor. Ehhh orijinalcilere de saygı duymak gerek, herkes bizler gibi tel manyağı değil ki ? Cacığını çıkarsın :aha:

joker.lg

joker.lg

Üye
Hackli telefonlar
1- garanti kapsamında oluyor.
2- sadece hacksiz için yapılan bir uygulama örneği ver kendimi atayım camdan.
3- sbp sayesinde bütün uygulamaları yükleyebiliyor musun sertifika hatası almadan. Bi sırrı varsa söyle bizde bilelim.
4- 5800 telefona OVERCLOCK OLMAZ.
5- signed ve unsigned hackliye de yükleniyor. :hmmm
6- hacksiz sistem dosyalarında bir oynama yapamazsın

bu açıklamalarla birlikte savunmalarının TAMAMI YANLIŞ.

dostum 2. beni oldurdu :)

Joker.

Joker.

Üye
Hackli ile hacksizi kapıştırma hacksız olan ezilir kardeş

juristokrat

juristokrat

Üye
hackin avantajı çok fazla tartışmaya gerek yok.hacksiz isteyen hacksz hacklı isteyen hackli kullansın.

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
Arkadaşlar bu güne kadar hep telefon hacklemekten olumlu konuşuldu hacksizler ezildi ben de hacksiz 5800 kullanıyorum ve gayet memnunum. Hackliler iyi hacksiz olandan fazla iyi ama ezmek yerine biraz da HACKSİZİN İŞLEVİNE BAKMAYA ÇALIŞSAK.

1.+ Garanti kapsamında olan telefon ani bozulmalarda kullanıma götürülebilir.
2.+ Sırf hacksiz telefonlar için yapılmış geniş kapsamlı uygulamalar var, oluyor.
3.+ SPB Shell ile telefon hackliye benziyor.
4.+ İki program yükledim ve 5800 624 ghz oldu hiç owerclock yok
5.+ Signed sertifikalı programlar yüklenebiliyor.
6.+ Hacksiz sistem dosyalarına erişimim var isteyen olursa bunada bir konu açarım.

Başka yazacağınız red cevaplara da pek ala karşılık veririm.

hayirdir :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
off arkadaşım offf :(

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
624 ghz telefonun hızına jet uçakları yetişemez be dostum naptın :) mhz desen anlarım ama arm 11 cpu overclock zaten sökmez

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Arkadaş hack yapamadığı için biraz hislenmiş heralde :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Orjinal bir şekilde kullanmak isteyen bir arkadaş isen saygı duyarız ama bu konu ne için anlamış değilim. :hmmm
Hacksızsın kardeşim işte konu açarak hacklı duruma geçeceğini düşünüyorsan yanılıyorsun :d:

mturkpx

mturkpx

Üye
    Konu Sahibi

ben 5 farklı telefona hack yapmış biriyim bu 1, 2.si owerclock ile yapmadım telefonun kendi hızı o ve yanlışlıkla ghz yazmışım mhz olacaktı özür diliyorum:good:. bilgisayardan bütün klasörleri ve içini görebiliyorum istek olursa anlatırım. Signed unsigned beni bağlamaz ben hackliye yüklenmiyor demiyorum hatta fazlası yükleniyor fakat şu ana kadar signedini bulamadığım uygulama yok. istek olursa atarım. beni endişelendiren şey flashlarken telefon ölebiliyor arkadaşımın samsung galaxy minisini flashladım root dosyalarını görmek istiyordu. tabi kablo kayınca telefon cennetlik oldu ben bu nedenle konuyu açtım. bu saydıklarım da mı yetmedi...

Mert045

Mert045

Üye
dostum 2. beni oldurdu :)

:kop:

----------Eklendi @ 20:01:22 ---------- Yazıldı @ 19:56:33 ----------

ben 5 farklı telefona hack yapmış biriyim bu 1, 2.si owerclock ile yapmadım telefonun kendi hızı o ve yanlışlıkla ghz yazmışım mhz olacaktı özür diliyorum:good:. bilgisayardan bütün klasörleri ve içini görebiliyorum istek olursa anlatırım. Signed unsigned beni bağlamaz ben hackliye yüklenmiyor demiyorum hatta fazlası yükleniyor fakat şu ana kadar signedini bulamadığım uygulama yok. istek olursa atarım. beni endişelendiren şey flashlarken telefon ölebiliyor arkadaşımın samsung galaxy minisini flashladım root dosyalarını görmek istiyordu. tabi kablo kayınca telefon cennetlik oldu ben bu nedenle konuyu açtım. bu saydıklarım da mı yetmedi...

hack yaparken senin flashla işin yok ki hiç mı pc kullanmadan hack diye birşey duymadın :hmmm

mturkpx

mturkpx

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bazı telefonlar pc siz olmuyor anladın mı
işletim sistemi tutmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt