Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hacksiz Telefona Effect Ekleme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehmetdag
Üye
Konu Sahibi
Hacksiz Telefona Effect Ekleme
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar c6 01 telefonum var ama hacksiz effect yükleyebilir miyim ? nasıl yükleyebilirim yada yardımcı olursanız sevinirim ve telefonu hacklememe gerek varmı acaba . şimdiden teşekkürler...
^BaRoN^
Üye
Hackleme işlemi 5 Dk bile sürmüyor zaten.Hacksiz çalışan Effect görmedim.
ravenas
Üye
Bildiğim kadarıyla hack yapmadan effect ekliyemezsin ama bellenin kendi effeckti var galiba Ayarlar > Temalar > Genel > Ordan seçenekelri açmak için yer var sağ tarafta oradan tema efektleri > Açık işaretlersen az da olsa efekt yapıyo güzel ben onu kullanıyorum şahsen
Bildiğim kadarıyla hack yapmadan effect ekliyemezsin ama bellenin kendi effeckti var galiba Ayarlar > Temalar > Genel > Ordan seçenekelri açmak için yer var sağ tarafta oradan tema efektleri > Açık işaretlersen az da olsa efekt yapıyo güzel ben onu kullanıyorum şahsen
Garantiden çıkar ancak kaldırdığın zamanda tekrar garanti kapsamına girer.Aslında çıkmıyor garantiden ama bazı elemanların garanti dışı deyip servise almadığı oluyor.İnsaflarına bağlı.
mehmetdag
Üye
Konu Sahibi
telefonu nasıl hacklerim link atabilicek olan var mı ?