oyazici26
Üye
Hackli telefonlara sis dosyası kurmadan pratik TEMA yükleme
Arkadaşlar merhaba;
Bu konuyu bu başlıkta açmamın nedeni sadece HACK edilmiş veya modifiye telefonlarda uygulanabiliyor olmasıdır.
Telefonunuzu formatladıktan veya yeni versiyon yükledikten sonra daha önce yüklediğiniz ve beğendiğiniz bir temayı bir kopyalama ile yüklemek ister misiniz?
İşte tam size göre bir yöntem burada.
Temayı yüklediğinizde hangi sürücüye yüklediyseniz o sürücüdeki Private\10207114\import klasörü içinde bir klasör oluşur.
Bu klasör 16 basamaklı adı hexadecimal karakterlerden oluşur.
(4cb2cc26755f9c77 gibi. Hexadecimal 0123456789ABCDEF)
Bu temayı uzun kurulum işlemleri ve birsürü soruya cevap vermeden tek kopyalama ile telefonunuza tekrar yükleyebilirsiniz.
Dosyayı yedekleyin. Formattan sonra tekrar kopyalayın. Hepsi bu.
Bu yöntemle tema yedeği alabilmek veya temayı geri yükleyebilmek için;
RomPatcher içinde Open4All yamasını aktif hale getirmiş olmalısınız.
C:\ ye tema yüklemek yada yedek almak için XPlore gibi bir dosya yöneticisini kullanın.
Mass Memory veya Hafıza kartından tema yedeklemek için veya tema yüklemek için bilgisayarınıza veri aktarma modunda bağlayabilirsiniz.
Şimdi bir örnekle anlatalım:
PrestigeSolage.sis tema dosyasını tıkladık ve kuruyoruz.
Hafıza Kartını seçtik. Sorulara uygun cevapları vererek yüklemeyi tamamladık.
Temanın yedeğini almak için F:\Private\10207114\import klasörü içinde oluşan 4cb2cc26755f9c77 klasörünü içindeki dosyalarla bir yere kopyalamanız yeterli olacak.
Telefonu formatladınız veya modifiye yazılım yüklediniz.
Temayı geri yüklemek için yine yedeğini aldığınız klasörü içindeki dosyalar ile birlikte hangi sürücüye yüklemek istiyorsanız
Private\10207114\import klasörü içine kopyalamanız yeterli.
Not: Private klasörü içinde 10207114 ve import klasörü yoksa kendimiz oluşturuyoruz.
11 temayı sizin için kurdum ve kopyaladım.
İNDİRMEK İÇİN
Bayramdan sonra symbianın ipliğini pazara döküyoruz İnşallah.
Bildiğimiz-bulabildiğimiz kadarıyla hangi dosya ne işe yarar?
Hack nasıl yapılır hepsini adım adım anlatacağım.
Hem de bunu BEN YAPTIM deyip sahiplenmeden, biryerden bulduğum dosyanın üstüne yatmadan.
Kul hakkını işe karıştırmadan Allahın izniyle.
İşte tam size göre bir yöntem burada.
Temayı yüklediğinizde hangi sürücüye yüklediyseniz o sürücüdeki Private\10207114\import klasörü içinde bir klasör oluşur.
Bu klasör 16 basamaklı adı hexadecimal karakterlerden oluşur.
(4cb2cc26755f9c77 gibi. Hexadecimal 0123456789ABCDEF)
Bu temayı uzun kurulum işlemleri ve birsürü soruya cevap vermeden tek kopyalama ile telefonunuza tekrar yükleyebilirsiniz.
Dosyayı yedekleyin. Formattan sonra tekrar kopyalayın. Hepsi bu.
Bu yöntemle tema yedeği alabilmek veya temayı geri yükleyebilmek için;
RomPatcher içinde Open4All yamasını aktif hale getirmiş olmalısınız.
C:\ ye tema yüklemek yada yedek almak için XPlore gibi bir dosya yöneticisini kullanın.
Mass Memory veya Hafıza kartından tema yedeklemek için veya tema yüklemek için bilgisayarınıza veri aktarma modunda bağlayabilirsiniz.
Şimdi bir örnekle anlatalım:
PrestigeSolage.sis tema dosyasını tıkladık ve kuruyoruz.
Hafıza Kartını seçtik. Sorulara uygun cevapları vererek yüklemeyi tamamladık.
Temanın yedeğini almak için F:\Private\10207114\import klasörü içinde oluşan 4cb2cc26755f9c77 klasörünü içindeki dosyalarla bir yere kopyalamanız yeterli olacak.
Telefonu formatladınız veya modifiye yazılım yüklediniz.
Temayı geri yüklemek için yine yedeğini aldığınız klasörü içindeki dosyalar ile birlikte hangi sürücüye yüklemek istiyorsanız
Private\10207114\import klasörü içine kopyalamanız yeterli.
Not: Private klasörü içinde 10207114 ve import klasörü yoksa kendimiz oluşturuyoruz.
11 temayı sizin için kurdum ve kopyaladım.
İNDİRMEK İÇİN
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bayramdan sonra symbianın ipliğini pazara döküyoruz İnşallah.
Bildiğimiz-bulabildiğimiz kadarıyla hangi dosya ne işe yarar?
Hack nasıl yapılır hepsini adım adım anlatacağım.
Hem de bunu BEN YAPTIM deyip sahiplenmeden, biryerden bulduğum dosyanın üstüne yatmadan.
Kul hakkını işe karıştırmadan Allahın izniyle.