Hackli 5800 ve s60v5ler için Tüm 3d polarbit oyunları (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

nazmi28

nazmi28

Üye
tel hacklı ama toonwarz oyunu guncelleme hatası verıyor sanırım gameip yama ver onu tel guncelleyemıyor nasıl cozerız sorunu
tesekkurler

sdkmtl

Üye
saollllllllllllllllllllllllllllll

ucuk06

ucuk06

Üye
polarbit oyunları c5-03 de çalışmıyor bunun çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bu sadece hackli cihazlarda mı çalışıyor?ben orjinal yazılıma kurdum açılmadı :ağlarım:

conan34

Üye
teşekkürler

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
polarbit'in oyunları olmasa

----------Eklendi @ 16:08:44 ---------- Yazıldı @ 16:07:01 ----------

bu sadece hackli cihazlarda mı çalışıyor?ben orjinal yazılıma kurdum açılmadı :ağlarım:

sertifika hatısı veriyorsa sertifikalatırsan sorun olmaz

mardok

mardok

Üye
teşekkürler

ahmetc503

nokıa c5-03 te çalişirmi:allalla::allalla::allalla:

frhats

Üye
5230 iron sight calismiyo

By_torque

By_torque

Üye
arkadaşım polarbit fuzzıes oyunu indirme tıklıyorum iron sight çıkıyor.fuzzıes diye bi oyun yok mu?

omen632

omen632

Üye
tşk emeğine sağlık

sertacusta

sertacusta

Üye
:ehe:ehe:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:off::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:aha::yuru:yuru

kkarizma.78

kkarizma.78

Üye
süper çok teşekkürler sağolasın

mami944

mami944

Üye
:aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha:

seven1

Üye
cok tskur

kj2al

kj2al

Üye
ben daha önceden de indirmistm polarbit oyunlarını telefonada kurdum fakat oyun acılmadı Tel 5800 C6fw si yuklu yani hackli
biraz arastırdm gameAPİ falan indirmem gerekiyormuş bu doğrumu eger dogruysa link verirmisiniz şimdiden teşekkürler..

Emeğine SağLık Kardeşim Oyunu YükLerken GameAPİ yide kurdu Eyw. SaoL PayLaşım İçin

sertacusta

sertacusta

Üye

izmitli1983

izmitli1983

Üye
bende de yüklü değildi ama armegeddon squadron yükleyince kendiliğinden yüklendi

Melih ORMANLI

Melih ORMANLI

Üye
aynı zamanda polarbıt oyunlarında hıc kasma veya acmama gıbı durumlar olmuyor =) tesekurler

bytar

bytar

Üye
Linkler ölü