Hacklenmeyi hak ediyorsun NOKIA!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matrax-0052

Üye
    Konu Sahibi
Hacklenmeyi hak ediyorsun NOKIA!!
Arkadaşlar assassins creed oyunu malum kurulumu baya bi uğraştırıcı olduğu için uğraşmıyayım diye satın almıştım yükledim kurdum çok güzel sorun yok ama flash atmayıda sevdiimden:ehe 5-6 kez flash attım her flashtada oyunu yeniden indirmek zorunda kalıyorum çünkü daha önce indirdiğim ve pcye aktardığım dosyayı telde kurmaya çalışınca dosya kilitli diyor.Bu da büyük bir sorun ama DİKKAT asıl bomba şu;oyunu 5-6 kez indirdikten sonra tekrar indirmeye çalıştım ve sonuç: maximum indirme sayısına ulaştınız tekrar satın almanız gerekiyor dedi hadi buyrun benim ücretini ödeyip satın aldığım oyunu tekrar satın aldıracak bana nokia.İsterse symbian bitsin isterse nokia bitsin kesinlikle satın almayacağım sabırla ...lisini bekleyeceğim.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
forumda var bu oyunun signedi sorunsuz yukleyebilirsin

Starsley

Arkadaşım bende 8 tane HD oyun var hepsinin signed ı forumda var ücretsiz sen baştan hata yapmışsın tl vererek.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
yok yok iyi yapmış biz almıoz bari birileri alsn:ehe

matrax-0052

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar o forumdaki sürümlerin hepsini gördüm hiçbiri diğerleri gibi direk kurulumlu değil uğraştırıcı dosyaları filan.Zaten benimde tek satın aldığım bu oyundu yoksa bendede şuan 50 tane oyun uygulama yüklü hepsi bu forumdan.

AYNA

AYNA

Üye
matrax-0052 bana göre kesinlikle haklı.geçenlerde bir konu açıldı oviden ücretli indirelim destek olalım mobil ödeme olsun denildi ve herkezde destek çıktı haklısın dediler konuyu açana.şimdide adam para verip oviden oyun alıyor bu seferde niye para verdin beleşi forumda mevcut diyoruz...
ara sıra oviden uygulama oyun alalımki ilgiyi görsün nokia uygulama üretsinler.ama matrax haklı parasını ödemiş adam neden indiremesinki buna neden sınır koyuluyor ki yani!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt