Hacker ın Vasiyeti...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
Hacker ın Vasiyeti...
Hacker’ın Vasiyeti

Canımdan çok sevdiğim sevgilim, arkadaşlarım ve akrabalarım..! Bir gün olurda,Trojan veya başka bir nedenden ötürü vefat edersem, gerçekleştirilmesini arzuladığım hususlar şunlardır :

1- Domain Dlx'ten almış olduğum 100 Mb'lık web alanımı sevgilime bırakıyorum.

2- 50 E-Mail adresimi örümceğe bırakıyorum. Seninkilerle arşiv yaparsın .

3- Msn listemdeki kız arkadaşlarımı babama bırakıyorum.

4- Bilgisayarımdaki Hack dokümanlarımı The-KOBAY’A bırakıyorum.

5- Ses kartımı ve hard diskimi, Dayıoğlu Hunter'a bırakıyorum.

6- Download etmek için günlerce uğraştığım video, mp3 ve Java scriptlerimi em@x'a bırakıyorum.

7- Bozuk Mouse’umu Emoser'a bırakıyorum

8- Monitörümü Blackstar'a bırakıyorum

9- CD’lerimi kimseye bırakmıyorum, onlarıda benimle gömün!

10- Geçen ay gelen 60 Ytl'lik telefon faturamı, ölene kadar ödeyememişsem geciktirmeden ödeyin; gözüm açık gitmeyim!..

11- Öldükten birkaç gün sonra eğer siz kullanmayacaksanız; Züperonline, Hortnet, Makbanknet, Yamukbanknet, Çısbanknet, Vızvıznet, Zartzurtnet sınırsız internet aboneliklerimi iptal edin ki, gereksiz yere kredi kartımdan para tahsil edip durmasınlar.

12- Emri vaki olduktan sonra bütün gücünüzle gayret ederek, EnbokZirve 100'deki hitimi arttırın ve beni zirveye taşıtın. Arttırmazsanız öbür dünyada iki elim yakanızdadır.

13- Beni defnetmenizden sonra diğer tarafta imkan bulur bulmaz derhal online olacağım ve sizlerle bağlantı kurmaya çalışacağım. Bu yüzden geceleri Msn'de online olun.

14- Az önceki şık gerçekleşirse, beni arkadaş listenize ekleyin, nankörlük etmeyin, yoksa hacklerim.

15- Sevgilim, sağda solda chat yaptığını duymayayım, yoksa hortlar gelirim.

16- Mütemadiyen benim ruhumu çağırmayı deneyin; ey ruh geldinse 3 Mail yolla deyin.

17- Gelmişsem bilgisayarı resetleyin.

18- Ben öldükten sonra web sitesi filan yaparsanız bana da link verin. Sık kullanılanlara ekleyin.

19- Gözlerim yavaş yavaş kapanmaya başladı, çabuk söyleyin bana şu anki, hit durumum nedir?

20- Biraz kenara çekilin şöyle, ölmeden önce son bir kez Msn’de chat yapmak istyorum.

21- Aah, ölüyorum galiba, çabuk söyleyin virüs’ü kim yolladı bana , öğrenin de rahat rahat öleyim.. Söyleyin.... Küt!

Kaptan

Kaptan

Üye
:ehe

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
süper :D

Hellboy®

Hellboy®

Üye
guzel :D

darktempler

darktempler

Üye
süper di saol

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar içn tşkkr ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...