Hacked + Ofw Ve Cfw Yükleme + Modifikasyon Işlemi(cfw Hazırlama) [güncellendi 06.03.2014]

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
çok faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler. nokia x-6'ma symbian anna yükledim v7.9 cfw olarak. nokia suite'e bluetooth veya kablo üzerinden bağlanamıyorum ? normalmidir yardımcı olabilirmisiniz rehberimi vs geri yüklemem gerekiyor.
nokia suite kullanmadığım için bişey diyemem :bilmm

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
roskie

roskie

Üye
bazılarında var bazılarında hiçkimse bundan şikaet etmiyo

anladım sağol ilgin için belki çözün biri varsa görür de şu mesajı cevap verir umarım :) yoksa elimle girmek zorunda kalıcam sanırım :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
umarım biri çözer :)

umituu

Üye
merhabalar zor durumdayım telefonum n78 bu uygulamaları kurdum hacklemek ıcın sonra ınstallserver exe yı system bın dosyasının ıcıne attım ama suan hıcbır dosya acılmıyor yardımcı olurmusunuz . ınstallserver damı sorun var sızce tum dosyalara bozuk dıyor acıl yardım lutfen :(

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
hart format at ve sadece yazanları yap orda installserver.exe ile ilgili bişey yazmıyor

tarxhn

tarxhn

Üye
anlatım için saolun

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

kerim_029

Üye
nokia x6 kullanıyorum flash yaptığım zaman telefonu açdığımda bulunamadı diyor . normaldede bilgisayara taktığımda ovi suiteyi seçmeden telefonu görmüyor bu yüzden flashlayamıyorum. bunun bir çözümü varmı acaba o depolama ovi vs soran soruyu kaldırma şansımız var mı

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim flaşlamada telefonu açmican kapalıyken sadece güç düğmesine bir kere basıp çekcen

kerim_029

Üye
defalar ca denedim olmadı flaşlama düğmesine basıyorum ardın dan kapa ma ya ilk ses geliyor ardın dan 2. ses bulunamadı ve ya hata sesi sanırım defalarca denememe rağmen olmadı

DaNq3rB0y2

Üye
metalci su jafn linkini yenile artık !

murat6233

Üye
jaf linki ölmüş kardes

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum ama elimde jaf yok

axioneer

Üye
Çok yararlı bilgiler içermekte bu konu..Emekleriniz için Çok Teşekkürler..Saolun..Varolun..

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

CYBERstix

CYBERstix

Üye
cfw yüklerken beyaz ekranın kalma süresi ne kadar? 1,5 saattir beyaz ekranda kaldı telefon? ne yapmalıyım?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
herşeyini yapman yarım saat sürmez

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
konu güncellenmiştir ve sanırım bu son hali oldu daha ekleyecek bişey gelmiyo aklıma bütün dosyalar ve resimler sitemize yüklüdür bu yüzden linkler kırılamaz :) tabi site çökmezse :D

Üst Alt