günaydınadam üşenmemiş yazmış açıklamış bizede teşekkür etmek düşer![]()

uyumlu değil desede yüklicen evet ama neden error veriyor anlamadımNorton symbian hacked uyumlu değil diyor.neyse diyorum yükleyelim...Buseferde karantina listesinde restore all diyorum 3 tane şık var error veriyor Fail falan bişeyler yazıyor.Ben bu N8 i hack yapamayacağım heralde.....
hackli cfw yokmu? onu yükleyazılımı yeniden mi yükleyip denesem yahu..hacksizde bişey yapamıyorum ki.
herşeyin bi ilki vardırİnan bu konuda pek bilgim yok sadece işte bu norton ile hack yapayım dedim çıldıracam yani.Senin dediğin o CFW falan sanmıyorum yapacağımı...

rica ederimofw kullanıyorum, böyle işlerden biraz korkuyorum (telefon çöker vs.) ama bir gün mutlaka kullanıcam bu bilgilerieline koluna emeğine sağlık çok çok teşekkür ederim
![]()

flash yakarsın bişeyler silBoş Alan kısmında eksiyi düştüm. Bunu nasıl düzeltebilirim ve düzeltmezsem bir sorun yaratır mı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben de katılıyorum arkadaşakonu sabitlenirse daha faydalı olabilir tabi![]()

konu zaten sabitlendi hacıben de katılıyorum arkadaşa![]()
biraz geç oldu sanki 
herseyi yaptım , yeniden paketle/inşa et e tıklayınca bu hatayı alıyorum neden acaba
hata : rofs dosyası oluşturulamadı. İşlem yarıda bırakıldı!
bu bölüme konu açın bu sorunun çözümünü bilmiyorumherseyi yaptım , yeniden paketle/inşa et e tıklayınca bu hatayı alıyorum neden acaba
hata : rofs dosyası oluşturulamadı. İşlem yarıda bırakıldı!