Hacked + Ofw Ve Cfw Yükleme + Modifikasyon Işlemi(cfw Hazırlama) [güncellendi 06.03.2014]

Sponsorlu Bağlantılar

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
adam üşenmemiş yazmış açıklamış bizede teşekkür etmek düşer :ehe

blackallnights

Üye
önemli bir konu ve güzel bir yaklaşım ...:alkis

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeş :D

ressam58

ressam58

Üye
Norton symbian hacked uyumlu değil diyor.neyse diyorum yükleyelim...Buseferde karantina listesinde restore all diyorum 3 tane şık var error veriyor Fail falan bişeyler yazıyor.Ben bu N8 i hack yapamayacağım heralde.....

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Norton symbian hacked uyumlu değil diyor.neyse diyorum yükleyelim...Buseferde karantina listesinde restore all diyorum 3 tane şık var error veriyor Fail falan bişeyler yazıyor.Ben bu N8 i hack yapamayacağım heralde.....
uyumlu değil desede yüklicen evet ama neden error veriyor anlamadım

ressam58

ressam58

Üye
yazılımı yeniden mi yükleyip denesem yahu..hacksizde bişey yapamıyorum ki.

ressam58

ressam58

Üye
İnan bu konuda pek bilgim yok sadece işte bu norton ile hack yapayım dedim çıldıracam yani.Senin dediğin o CFW falan sanmıyorum yapacağımı...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi

sami41

Üye
ofw kullanıyorum, böyle işlerden biraz korkuyorum (telefon çöker vs.) ama bir gün mutlaka kullanıcam bu bilgileri :) eline koluna emeğine sağlık çok çok teşekkür ederim :)

SlipknotForever

Üye
ofw kullanıyorum, böyle işlerden biraz korkuyorum (telefon çöker vs.) ama bir gün mutlaka kullanıcam bu bilgileri :) eline koluna emeğine sağlık çok çok teşekkür ederim :)
rica ederim :)

stuffalp

Üye
Boş Alan kısmında eksiyi düştüm. Bunu nasıl düzeltebilirim ve düzeltmezsem bir sorun yaratır mı?

Nonagram

Üye
Boş Alan kısmında eksiyi düştüm. Bunu nasıl düzeltebilirim ve düzeltmezsem bir sorun yaratır mı?

flash yakarsın bişeyler sil

massiveattack1

massiveattack1

Üye
herseyi yaptım , yeniden paketle/inşa et e tıklayınca bu hatayı alıyorum neden acaba
hata : rofs dosyası oluşturulamadı. İşlem yarıda bırakıldı!

hizan

hizan

Üye
herseyi yaptım , yeniden paketle/inşa et e tıklayınca bu hatayı alıyorum neden acaba

aynı hatayı bende alıyorum .

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
bu bölüme konu açın bu sorunun çözümünü bilmiyorum

sed_x

sed_x

Üye
MÜTHİ BİRŞEY YA, İLK DEFA YAPTIM VE OLDU. 5230 um C6 OLDU VE SÜPER HIZLI. KONUYU HAZIRLAYANLARA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER, ELİNİZE SAĞLIK :aha:

Üst Alt