dready112
Üye
cfw yi nfe ile aç masa üstüne koy başlattan arama yap skn dosyasını ara sonra skn uzantılı dosyayla aynı ada sahip mif ve mbm dosyalarını arrat
Sonra, bulduğum dizine göre diğer fw'ye mi koyuyorum ?
cfw yi nfe ile aç masa üstüne koy başlattan arama yap skn dosyasını ara sonra skn uzantılı dosyayla aynı ada sahip mif ve mbm dosyalarını arrat
öylede yapabilirsin ama ben olsam 3 dosyayı masa üstüne çıkarır siscontent ile yeni tema paketi oluşturup sadece skn dosyasını gösteririm diğer mbm ve mif dosyalarını otomatik algılıyo zaten sonrada yukarda bi kutu şekli var ona tıklayıp hazır mod olarak alırım hem klasör oluşturmaklada uğraşmamSonra, bulduğum dizine göre diğer fw'ye mi koyuyorum ?
öylede yapabilirsin ama ben olsam 3 dosyayı masa üstüne çıkarır siscontent ile yeni tema paketi oluşturup sadece skn dosyasını gösteririm diğer mbm ve mif dosyalarını otomatik algılıyo zaten sonrada yukarda bi kutu şekli var ona tıklayıp hazır mod olarak alırım hem klasör oluşturmaklada uğraşmam
o kutuya tıklayınca direk private resouece klasörlerini görücenDedigin gibi yaparim daha iyiyse, o kutuya tiklayinca Mod hazir mi direkt ?

o kutuya tıklayınca direk private resouece klasörlerini görücen![]()
girip nerde olduğuna baksanabi sorunum var. Şimdi dediğini yapmaya çalıştım da, nfe ile açtım, aramayı bilgisayardan yapınca skn uzantılı birden çok dosya gözüküyor, acaba benim aradığım hangisithemepackage.skn olan mı yoksa diğerlerinden biri mi?
eğer senin parçaladığın yazılımdaysa doğru skn dosyası odur eğer yazılımda birden çok tema varsa deniceksin
birden çok ema varsa temaları sis haline getirip telefona kurikonlar değişmediyse o zaman ikonlar tema kaynalı değil yazılıma gömülmüş demektiroldu ama ikonlar falan değişmedi, ben ikonları için istiyordum aslında :S

eski fw'ye döneyim ben en iyisizaten telefon kafayı yedi, qt mis gibi yüklenirken artık hata veriyor, hard format atmadan hafıza kartı biçimlendirilmiyor
oof
![]()

ofw yi indirip üzerinde değişiklik yapabilirsinTeşekkürler iyi ve açıklayıcı bir anlatım olmuşn95 8gb içinde yapabilirmiyiz daha yani ofw attım ben bunu tekrar kendi isteğime göre değişiklik yapıp atmak istiyorum yapılırmı cevabınızı bekliyorum.