Hacked + Ofw Ve Cfw Yükleme + Modifikasyon Işlemi(cfw Hazırlama) [güncellendi 06.03.2014]

Sponsorlu Bağlantılar

dready112

dready112

Üye
cfw yi nfe ile aç masa üstüne koy başlattan arama yap skn dosyasını ara sonra skn uzantılı dosyayla aynı ada sahip mif ve mbm dosyalarını arrat

Sonra, bulduğum dizine göre diğer fw'ye mi koyuyorum ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Sonra, bulduğum dizine göre diğer fw'ye mi koyuyorum ?
öylede yapabilirsin ama ben olsam 3 dosyayı masa üstüne çıkarır siscontent ile yeni tema paketi oluşturup sadece skn dosyasını gösteririm diğer mbm ve mif dosyalarını otomatik algılıyo zaten sonrada yukarda bi kutu şekli var ona tıklayıp hazır mod olarak alırım hem klasör oluşturmaklada uğraşmam

dready112

dready112

Üye
öylede yapabilirsin ama ben olsam 3 dosyayı masa üstüne çıkarır siscontent ile yeni tema paketi oluşturup sadece skn dosyasını gösteririm diğer mbm ve mif dosyalarını otomatik algılıyo zaten sonrada yukarda bi kutu şekli var ona tıklayıp hazır mod olarak alırım hem klasör oluşturmaklada uğraşmam

Dedigin gibi yaparim daha iyiyse, o kutuya tiklayinca Mod hazir mi direkt ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

dready112

dready112

Üye
bi sorunum var. Şimdi dediğini yapmaya çalıştım da, nfe ile açtım, aramayı bilgisayardan yapınca skn uzantılı birden çok dosya gözüküyor, acaba benim aradığım hangisi :) themepackage.skn olan mı yoksa diğerlerinden biri mi?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
bi sorunum var. Şimdi dediğini yapmaya çalıştım da, nfe ile açtım, aramayı bilgisayardan yapınca skn uzantılı birden çok dosya gözüküyor, acaba benim aradığım hangisi :) themepackage.skn olan mı yoksa diğerlerinden biri mi?
girip nerde olduğuna baksana :D eğer senin parçaladığın yazılımdaysa doğru skn dosyası odur eğer yazılımda birden çok tema varsa deniceksin :) birden çok ema varsa temaları sis haline getirip telefona kur

dready112

dready112

Üye
buldum temayı dediğin şekildede programdan skn olanı seçtim diğerlerini kendi gördü. Ama kutu şekline tıklayınca sadece private var benim çıkardığım dosyaların hepsi private dizininde sundu bana, resource yok. Sadece private ve tema adı.pkg gösteriyor ? Nasıl yapayım ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
olmuştur heralde :) istersen sis yap telefonda dene

dready112

dready112

Üye
oldu ama ikonlar falan değişmedi, ben ikonları için istiyordum aslında :S

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
dready112

dready112

Üye
yıkıldım ve bıraktım :d:

- - - Eklendi - - -

yardım konusu açmak işe yaramıyor, burdan sorayım :) mesaj yazma ekranının üstünde soldaki tamamlama tuşunu, rakamların hemen üstüne getiren rompatcher yaması var mı sende ? ben aradım da hangisidir anlamadım, bir sürü yamayı bi anda vermişler :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
onun yaması değilde c6 port için modu var :)

dready112

dready112

Üye
eski fw'ye döneyim ben en iyisi :D zaten telefon kafayı yedi, qt mis gibi yüklenirken artık hata veriyor, hard format atmadan hafıza kartı biçimlendirilmiyor :D oof :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi

haii10

Üye
Teşekkürler iyi ve açıklayıcı bir anlatım olmuşn95 8gb içinde yapabilirmiyiz daha yani ofw attım ben bunu tekrar kendi isteğime göre değişiklik yapıp atmak istiyorum yapılırmı cevabınızı bekliyorum.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler iyi ve açıklayıcı bir anlatım olmuşn95 8gb içinde yapabilirmiyiz daha yani ofw attım ben bunu tekrar kendi isteğime göre değişiklik yapıp atmak istiyorum yapılırmı cevabınızı bekliyorum.
ofw yi indirip üzerinde değişiklik yapabilirsin :)

lololopa

Üye
cfwyüklerken en sonda şunu diyor
MCU Flash dosyasi: YOK
PPM Flash dosyasi: YOK
CNT Flash dosyasi: YOK
APE Degisim dosyasi: YOK

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
orda ini seçin yanına tik koyup gelmesini bekle