eyvallahBu konu sitenin CFW bölümündeki çok büyük bir eksiği kapatıyor, aynı zamanda CFW'ler içinde bir köprü görevi görüyor. Konuyu iyice düzenlemişsin. Sitenin en büyük eksiğini tek başına tamamladın. Ne denir bilmiyorum, helal olsun tekrar![]()
![]()
daha tam olarak bitmedi ekleyeceklerim var 
navifirmle indirdiğin ofw dosyalarının c00 uzantılı dosyasının kilidini kırman gerek bunu core editörle yaparsın araştırEline sağlık üstad yalnız benim bi kaç sorum olacak
Navifirm ile orjinal ofwyi indiriyorum
NFE ile istediğim modları yüklüyorum
Nfe klasör haline veriyo rofs2 dosyasını bunun formatını nasıl değiştirmem gerekiyo
Bu arada tıkıldım kaldım.. :S
E o kadar konun içinde phoenix programının adı geçiyo orjinal fwyi yüklemek için denmiş
orjinal fwyi nfe ile editledikten sonra dosya formatına bumu çeviriyo
benim devreler yandı yardım edin... :S
evetxp service patck 3 mü?
pc de sorun olabilir sende sorun olabilir bilemiyorum

fw cleaner ile programları doğru bir şekilde siliyorum flash atıyorum bu sefer ajanda açılmıyor sorunu çözemedim bir türlü?
konu güncellenmiştir![]()

kardeş ellerine, emeğine sağlık. bende c5-03 var owf yapıyorum ancak tam flashlama işine başlama sürecine gelince olmuyor, oraya kadar herşey yolunda ama, telefona hard format atıp kapatıyorum, pc ye bağlıyorum şarj dolmaya başlıyor sonra flash'a basıp evet dedikten sonra kapama (c5-03 lerde no yani kırmızı tuş) tuşuna basıyorum hiç birşey olmuyor bulunamadı diyor. yardımcı olursan sevinirim bişey de eksiklik yapmadığımı düşünüyorum ama.![]()
usb şarjlı telde phoenix daha iyidirPhoenix kullan kardeşusb şarjlı telde phoenix daha iyidir
ben sıfırım yani bu işlerle senin yazılarını adım adım okuyarak yapıyordum