Hacked + Ofw Ve Cfw Yükleme + Modifikasyon Işlemi(cfw Hazırlama) [güncellendi 06.03.2014]

Sponsorlu Bağlantılar

selcom52

selcom52

Üye
kardeşim sağol allah razı olsun çok faydalı olmuş. port yapmayıda anlatırmısın

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
belki ilerde :) şu anlık o biraz karışık gelir

akrepkore

akrepkore

Üye
ellerin dert görmesin kardeşim

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
:rica: kardeşim :)

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
heLaL KardeŞim Çok iyi açıkLamışSın :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu konu sitenin CFW bölümündeki çok büyük bir eksiği kapatıyor, aynı zamanda CFW'ler içinde bir köprü görevi görüyor. Konuyu iyice düzenlemişsin. Sitenin en büyük eksiğini tek başına tamamladın. Ne denir bilmiyorum, helal olsun tekrar :alkis :alkis

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Bu konu sitenin CFW bölümündeki çok büyük bir eksiği kapatıyor, aynı zamanda CFW'ler içinde bir köprü görevi görüyor. Konuyu iyice düzenlemişsin. Sitenin en büyük eksiğini tek başına tamamladın. Ne denir bilmiyorum, helal olsun tekrar :alkis :alkis
eyvallah :d: daha tam olarak bitmedi ekleyeceklerim var :oke:

okancicek

Üye
tesekurler

maxicici

maxicici

Üye
Eline sağlık üstad yalnız benim bi kaç sorum olacak
Navifirm ile orjinal ofwyi indiriyorum
NFE ile istediğim modları yüklüyorum
Nfe klasör haline veriyo rofs2 dosyasını bunun formatını nasıl değiştirmem gerekiyo
Bu arada tıkıldım kaldım.. :S
E o kadar konun içinde phoenix programının adı geçiyo orjinal fwyi yüklemek için denmiş
orjinal fwyi nfe ile editledikten sonra dosya formatına bumu çeviriyo
benim devreler yandı yardım edin... :S

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık üstad yalnız benim bi kaç sorum olacak
Navifirm ile orjinal ofwyi indiriyorum
NFE ile istediğim modları yüklüyorum
Nfe klasör haline veriyo rofs2 dosyasını bunun formatını nasıl değiştirmem gerekiyo
Bu arada tıkıldım kaldım.. :S
E o kadar konun içinde phoenix programının adı geçiyo orjinal fwyi yüklemek için denmiş
orjinal fwyi nfe ile editledikten sonra dosya formatına bumu çeviriyo
benim devreler yandı yardım edin... :S
navifirmle indirdiğin ofw dosyalarının c00 uzantılı dosyasının kilidini kırman gerek bunu core editörle yaparsın araştır
modları attıktan sonra NFE programının yukarısında paketle inşaa et düğmesine tıkla o indirdiğin rofs2 dosyasının yanına bir rofs2 daha oluşturcak onun adını diğeriyle aynı yap

ANIL

ANIL

Admin
fw cleaner ile programları doğru bir şekilde siliyorum flash atıyorum bu sefer ajanda açılmıyor sorunu çözemedim bir türlü?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi

fhosill

Üye
konu güncellenmiştir :good:

kardeş ellerine, emeğine sağlık. bende c5-03 var owf yapıyorum ancak tam flashlama işine başlama sürecine gelince olmuyor, oraya kadar herşey yolunda ama, telefona hard format atıp kapatıyorum, pc ye bağlıyorum şarj dolmaya başlıyor sonra flash'a basıp evet dedikten sonra kapama (c5-03 lerde no yani kırmızı tuş) tuşuna basıyorum hiç birşey olmuyor bulunamadı diyor. yardımcı olursan sevinirim bişey de eksiklik yapmadığımı düşünüyorum ama. :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ellerine, emeğine sağlık. bende c5-03 var owf yapıyorum ancak tam flashlama işine başlama sürecine gelince olmuyor, oraya kadar herşey yolunda ama, telefona hard format atıp kapatıyorum, pc ye bağlıyorum şarj dolmaya başlıyor sonra flash'a basıp evet dedikten sonra kapama (c5-03 lerde no yani kırmızı tuş) tuşuna basıyorum hiç birşey olmuyor bulunamadı diyor. yardımcı olursan sevinirim bişey de eksiklik yapmadığımı düşünüyorum ama. :)

Phoenix kullan kardeş :) usb şarjlı telde phoenix daha iyidir

fhosill

Üye
Phoenix kullan kardeş :) usb şarjlı telde phoenix daha iyidir

valla kullanayım da sen çok iyi anlatmışın bundan iyi yaptıydım öyle anlatan var mı başka :D ben sıfırım yani bu işlerle senin yazılarını adım adım okuyarak yapıyordum :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
hacım şeyi dene jajta herşeyi hazırla ini yi fln seç Fakat telefonu flash butomuna basana kadar takma sonra flash a bas altta güç düğmesine basın gibi bişey yazcak o zaman hemen telefonu tak

----------Eklendi @ 01:01:53 ---------- Yazıldı @ 00:59:54 ----------

kapalı olarak ama

Üst Alt