Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hack sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Metin137
Üye
Konu Sahibi
hack sorunu
arkadaşlar abimin s^3 var c7 bir türlü hackleyemedim normalde hacklerdim ama buna başka bir firmware yüklemişler bu yüzden hacklenmiyor ne yapmalıyım
Emrgncy
Üye
Ne gibi hata alıyorsun...
Metin137
Üye
Konu Sahibi
sertifika hatası
- - - Eklendi - - -
sistem dosyaları açık yani sys bin gibi ama sertifika hatası veriyor
Emrgncy
Üye
C:/patches klasörüne bir yama atıp aktif etmen gerekiyor o yamayı da attın mı?
Metin137
Üye
Konu Sahibi
sorunu buldum ınstall server in sürümünden dolayı olmuyordu hallettim cevapların için teşekkürler
Emrgncy
Üye
Hayırlı Olsun o zaman...
aylive11
Üye
beyler konuyla alakasız ama n97 telefonun yere düstükten sonra dokunmatiğine bişey oldu başka yeri algılıyor bazı zamanlar hiç algılamıyor ne yapmam lazım yardımcı okursanız sevinirim
Emrgncy
Üye
Dokunmatik ekran kalibrasyonundan ekranı yeniden kalibre et, düzelmezse ekranın değişmesi gerekir, o zaman da go to KVK...
sorunu buldum telefon yere düşmüştü ekranı telefona tutturan yerler kırılmıs dengede tutunca düzeliyor.Yeni bir ekran almayı düşünüyorum gittigidiyor.comda var 30 tlye fılan sizce orjinalmidir
PYTHONs
Üye
dostum çözmüşsün ama gene başına gelirse temizinden CFw yükle.
aylive11
Üye
n97 nin dokunmatik ekranı değiştircem.telefonculara sordum 60 tl diyorlar.sizce iyi mi?