MPoZ Üye Elinize emeğinize sağlık gerçekten çok güzel bir uygulama olmuş haber burç... her çeşit haberi kolayca tek bir uygulamayla takip edebiliyoruz büyük kolaylık
Elinize emeğinize sağlık gerçekten çok güzel bir uygulama olmuş haber burç... her çeşit haberi kolayca tek bir uygulamayla takip edebiliyoruz büyük kolaylık
teAtalay Üye Konu Sahibi Tebrikleriniz için hepinize teşekkürler. Uygulama için küçük güncellemeler neredeyse her gün arkadaşlarımız(@erknlmn @mstcnk ) tarafından gönderiliyor.
Tebrikleriniz için hepinize teşekkürler. Uygulama için küçük güncellemeler neredeyse her gün arkadaşlarımız(@erknlmn @mstcnk ) tarafından gönderiliyor.
BrahimOkumus Üye Uygulama doğrultusundan şaşar mı bilmem ama puan durumu , fikstür gibi şeyler eklenebilir mi ? Bu uygulama harika dostum - 820 -
Uygulama doğrultusundan şaşar mı bilmem ama puan durumu , fikstür gibi şeyler eklenebilir mi ? Bu uygulama harika dostum - 820 -
teAtalay Üye Konu Sahibi BrahimOkumus' Alıntı: Uygulama doğrultusundan şaşar mı bilmem ama puan durumu , fikstür gibi şeyler eklenebilir mi ? Bu uygulama harika dostum - 820 - Genişletmek için tıkla ... Bence olabilir, gayet mantıklı. @erknlmn @mstcnk
BrahimOkumus' Alıntı: Uygulama doğrultusundan şaşar mı bilmem ama puan durumu , fikstür gibi şeyler eklenebilir mi ? Bu uygulama harika dostum - 820 - Genişletmek için tıkla ... Bence olabilir, gayet mantıklı. @erknlmn @mstcnk
teAtalay Üye Konu Sahibi papakudioflu' Alıntı: Uygulamayı beğenmedim. -10 yıldız verip siliyorum maxicep bile yok Genişletmek için tıkla ... Maxicep'in rss ya da webservice'i sağlanırsa ekleriz tabii ki. Bu arada uygulama güncellendi. Anasayfa hata mesajları rahatsız etmeyecek hale getirildi.
papakudioflu' Alıntı: Uygulamayı beğenmedim. -10 yıldız verip siliyorum maxicep bile yok Genişletmek için tıkla ... Maxicep'in rss ya da webservice'i sağlanırsa ekleriz tabii ki. Bu arada uygulama güncellendi. Anasayfa hata mesajları rahatsız etmeyecek hale getirildi.
BrahimOkumus Üye teAtalay' Alıntı: Maxicep'in rss ya da webservice'i sağlanırsa ekleriz tabii ki. Bu arada uygulama güncellendi. Anasayfa hata mesajları rahatsız etmeyecek hale getirildi. Genişletmek için tıkla ... Portalı gormek isteriz
teAtalay' Alıntı: Maxicep'in rss ya da webservice'i sağlanırsa ekleriz tabii ki. Bu arada uygulama güncellendi. Anasayfa hata mesajları rahatsız etmeyecek hale getirildi. Genişletmek için tıkla ... Portalı gormek isteriz
teAtalay Üye Konu Sahibi papakudioflu' Alıntı: Uygulamayı beğenmedim. -10 yıldız verip siliyorum maxicep bile yok Genişletmek için tıkla ... @papakudioflu bu arada cidden MaxiCep'in RSS'i varsa temin edebilirseniz seviniriz.
papakudioflu' Alıntı: Uygulamayı beğenmedim. -10 yıldız verip siliyorum maxicep bile yok Genişletmek için tıkla ... @papakudioflu bu arada cidden MaxiCep'in RSS'i varsa temin edebilirseniz seviniriz.
Ugr288 Üye Uygulama harika olmuş , updatelerle bomba olur Akademiye katılmayanlar şimdiden vahlansınlar
erknlmn Üye Ugr288' Alıntı: Uygulama harika olmuş , updatelerle bomba olur Akademiye katılmayanlar şimdiden vahlansınlar Genişletmek için tıkla ... süper lig puan durumu bilgileri için çalışmaya başladık bile
Ugr288' Alıntı: Uygulama harika olmuş , updatelerle bomba olur Akademiye katılmayanlar şimdiden vahlansınlar Genişletmek için tıkla ... süper lig puan durumu bilgileri için çalışmaya başladık bile
Makale_Helvetia Üye Eve kuşe kağıt girmiyor artık o derece Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi
BrahimOkumus Üye Paun durumunun gelmesine çok sevindim ama bu sıralar puan durumu kötü girmem ona göre
teAtalay Üye Konu Sahibi papakudioflu' Alıntı: Ana sayfada var zaten MaxiCep Teknoloji Portalı Genişletmek için tıkla ... Kısa süre
papakudioflu' Alıntı: Ana sayfada var zaten MaxiCep Teknoloji Portalı Genişletmek için tıkla ... Kısa süre
erknlmn Üye papakudioflu' Alıntı: Uygulamayı beğenmedim. -10 yıldız verip siliyorum maxicep bile yok Genişletmek için tıkla ...
papakudioflu' Alıntı: Uygulamayı beğenmedim. -10 yıldız verip siliyorum maxicep bile yok Genişletmek için tıkla ...
TurboCall Üye kesasd' Alıntı: Bu bizimkinden de iyi. RSS resim değerlerini döndürse tadından yenmez. Genişletmek için tıkla ... O sizinki ama ...
kesasd' Alıntı: Bu bizimkinden de iyi. RSS resim değerlerini döndürse tadından yenmez. Genişletmek için tıkla ... O sizinki ama ...
teAtalay Üye Konu Sahibi kesasd' Alıntı: Bu bizimkinden de iyi. RSS resim değerlerini döndürse tadından yenmez. Genişletmek için tıkla ... Maalesef, RSS'ini geliştirmesi lazım Maxicep'in @papakudioflu
kesasd' Alıntı: Bu bizimkinden de iyi. RSS resim değerlerini döndürse tadından yenmez. Genişletmek için tıkla ... Maalesef, RSS'ini geliştirmesi lazım Maxicep'in @papakudioflu