haberci olmak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_GiTaRisT_

Üye
neyse abicim...adam görevini yapsın..haber eklesin..eğer öyle rütbe almak isteyen varsa yazsın buraya..ama benim tercihim yavaş yavaş yükselmek olur..
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Originally posted by BeRdOşH+Sep 24 2005, 01:02 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(BeRdOşH &#064; Sep 24 2005, 01:02 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-van_hoijdonk@Sep 24 2005, 12:51 AM
Berdoşh arkadaşım dosya ekleme veya haber editörlüğü herkesin yapabileceği birşey değildir.. Mesela ben co.adminim fakat ne haber eklerim ne de dosya.. Bu kısımlara istekli ve çalışan kişiler alınır..


Ayrıca her isteyene verdiğimizi nerde gördün?
[post=175749]Quoted post[/post]​

Ona bişey demiyorum:

Mesela sen yönetime alınırken negative sana sitedeki düzeni koru demedi mi? dedi. Haber ekleyip eklememek yöneticinin isteğine bağlı ama yönetim toplanır ve bir arkadaşımız haber editörü olarak alınsa (arkadaşımızında istediği takdirde) Negative haber editörü olarak alınan arkadaşımıza siteye güncel haberler ekleyeceksin senin görevin bu demiycek mi ? diyecek.

Sitede ilk defa böyle bir durumla karşılaştım, zira daha önceleri kimseye istek üzerine rütbe verilmez gibi bir konuşma geçmişti forumda o yüzden saçma geldi bana..

@ibonline

Ahmet&#39;i bilirsin sivri dillidir. :)
[post=175761]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]


Arkadaş bize buradan isteğini iletti.. Bizde gerekli olduğu kanaatine vardık ve oybirliğiyle arkadaşı haber editörü yaptık... Gelip birisi burada yönetici olmak istiyorum dese cevabımız bellidir.. Ama dosya editörlüğü ve haber editörlüğü farklı görevler ve herkesin yapmayacağı veya yapamacağı işlerdir.. Dolayısıyla istekli olan birisini atamak daha mantıklı olur.. ;)


Yok yaw ben çok sakinim.. ;)
 
Ozan

Ozan

Admin
Arkadaş burda talebini belirtmişti zaten biz de haber editörü arıyorduk ve dosya editörü de arıyorduk tam o sıralar haber editörlüğüne aday olarak arkadaşı düşünmüştük o da bu kadar istekli olunca ve yapabileceği garantisini kendim de alınca, haber editörü olarak görevlendirdik.

Rütbesi o görevin bilincinde olması için verilen birşey, üyelerden üstte olan bir durumu onun da bizim de kimsenin yok hepimiz bur da birer üyeyiz sonuçta .
 
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

_GiTaRisT_

Üye
bence gereken açıklama yapıldı arkadaşlar..daha falza uzamasın..bir de şimdi NeedLeFLuff arkadaşımız incinecek bi haber editörü oldum 40 kişi birşey yazdı diye..bence kapansın konu..kimse kırılmasın..
 
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Eğer arkadaşı haber editörlüğü için düşündüğünüz bir zamanda arkadaş isteğini belirttiyse eğer ona laf yok, burda önemli olan istek ile rütbe verilip verilmediği ki bence istek üzerine rütbe veya görev verilmemeli bunun sebebi haber editörlüğü, dosya editörü vs. sitede yönetici nasıl önemli ise onlarda önemli çünkü o gruba katılanlarda aynı yöneticiler gibi bu site için çalışacak sonuçta.

Yönetime biri alınacağı zaman yönetim toplanıp aralarında tartışarak konuşarak karar veriyorsa, diğer gruplar içinde aynısı olmalı yani yönetim tartışarak aralarında konuşarak siteye yardımcı olabilecek bir arkadaşı seçmeli çünkü işin en doğrusu ve yararlısı budur..

@_GiTaRisT_

NeedLeFLuff arkadaşımızın görvine ve kendisine bir şey dediğimiz yok burda bir terslik vardı biz onu tartışıyoruz ve konu aydınlandı hemen hemen..
 
iOS Developer

iOS Developer

Üye
negative çok dogru soyluyorsun...Hepimiz "üyeyiz" sonuçta...
 

_GiTaRisT_

Üye
tamam Berdoşh.. ben biraz yanlış anladım konuyu..ama dediklerin doğru kimseye istekle rütbe verilmemeli.ama bunda yönetim zaten düşünmekteymiş o konuyu.. ;)
 

slienserWoman

Üye
bende kadından sorumlu maxicep bakanı olmak istiyorum.Hem bu konularda iyiyimdir(iyiyim dedigime bakmayın canım.Altı üstü kamu yönetimi okuyorum)
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
hımm şimdi arkadaşlar atladığınız bir nokta var

ben haber editoru oldum olmasınada normal bi üyeden tek farkım haber bölümüne konu açabilmem

ayrıca ben yönetime beni haber editörü yapın dedim onlarda yaptı gibi bi anlam çıkarmayalım

ben böyle bi isteğim olduğunu kendilerine ilettim zaten onlarında böyle ir düşüncesi vardı daha sonra beni bir deneme sürecine tabi tuttuşar yönetime göre bu iş için yeterliyim ve beni haber editörü olrak görevlendirdiler

şimdi ben haber ekleyince bana bir kazanç ne maddi ne manevi yönden sağlamayacak

ayrıca ben hiçbir zaman rütbe talebinde bulunmadım sadece haber yazmak istediğimi belirttim

forum lardada ben haber editörüyüm falan şöle yaparım ederim diye 1 mesaj bile atmadım

dahası haber editörü olduğuma dair bir topic bile ne ben açtım ne yönetim açtı

şunu unutmayın ki ben haber editör lüğünü kendimim sizlerden yüksek görmek için değil bu işten haz duyduğum için istedim haber editörü olmanın bana getirisi sadece haz duymak dahası bana haber ekleme haberleri güncel tutma gibi ekstra sorumluluklarda getirdi

neyse lafı fazla uzatmak istemiyorum berdoşh arkadaşımında bana bir kastı olmadığını biliyorum umarım gereken açıklamayı doğru bir şekilde yapmışımdır saygılarımla.....
 
midnight

midnight

Üye
Originally posted by slienserWoman@Sep 24 2005, 06:37 PM
bende kadından sorumlu maxicep bakanı olmak istiyorum.Hem bu konularda iyiyimdir(iyiyim dedigime bakmayın canım.Altı üstü kamu yönetimi okuyorum)
[post=176355]Quoted post[/post]​

Ol walla... :lol2: ..sende bayanlarla ilgili konular açarsın... :D
 
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Sorun senin isteğinle editör olman değil NeedLeFLuff.

Burdaki sorun yönetimin üyeler isteği için rütbe verilip verilmediğiydi ve bu sorunda noktalandı. Nasıl noktalandı derseniz yönetimin anladığım kadarıyla seni haber editörü olarak almayı düşündüğü sırada sen isteğini belirtmişsin zaten seni düşünen yönetimde seni haber editörü olarak almış. bu açıklama ilede üyeler istediği için rütbe verilmediği anlaşıldı.
 
Shadowman07

Shadowman07

Üye
beyler sanırım kendisi haberci olarak atandı..
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Nasıl anlayamadım.. :wacko:
 
Shadowman07

Shadowman07

Üye
rütbesinde haber editörü yazıyor.. ondan
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
o yaklaşık 1-1.5 haftadır var zaten ;)
 
Shadowman07

Shadowman07

Üye
işte kardeş o yüzden söyledim sonuçta haberci olmak istiyorum diye topik açmışsın ve olmuşsun&#33;&#33;
 

_GiTaRisT_

Üye
galiba sadece 2. sayfayı okumusun :DD

bizde onu tartışıyoruz zaten :DD
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by juniouremre@Sep 24 2005, 10:44 PM
işte kardeş o yüzden söyledim sonuçta haberci olmak istiyorum diye topik açmışsın ve olmuşsun&#33;&#33;
[post=176595]Quoted post[/post]​
topic i en baştan okursan cevabını alırsın ;)
 
Ozan

Ozan

Admin
Konu anlaşıldı sürekli üstlere çıkmasına gerek yok .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt