Haber Köşesi'nde yayınladığım haberlerin kalitesini değerlendirir misiniz?<Oy+Yorum>

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Haber Köşesi'nde yayınladığım konuların ne derece kaliteli?

• Çok İyi

Kullanılan: 8 44.4%
  • İyi

Kullanılan: 8 44.4%
  • Orta

Kullanılan: 1 5.6%
  • Kötü

Kullanılan: 0 0.0%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 1 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Haber Köşesi'nde yayınladığım haberlerin kalitesini değerlendirir misiniz?<Oy+Yorum>
Oylarınız ve yorumlarınız benim için çok değerli MCF ailesi;lütfen oy vermekten ve yorum yapmaktan çekinmeyiniz;ayrıca özel istek,öneri ve yorumlarınız olursa PM atmaktan da çekinmeyiniz;her türlü yorumunuza açığım;lütfen,buyrun.

Mert045

Mert045

Üye
ilk oy benden :)

cardanadam

cardanadam

Üye
ikinci oy da benden ben çok beğeniyorum konu başlığına bakıyorum o günki ruh halime göre haber okuyorum yani moralim bozuk olduğunda güzel haber okuyorumki neşem yerine gelsin moralim iyi olduğunda haber seçmiyorum ayrıca tuba ile ikinizin yaptığı haberler kaliteli oluyor söylemeden geçemiyecem teşekkürler iyki varsınız

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
ikinci oy da benden ben çok beğeniyorum konu başlığına bakıyorum o günki ruh halime göre haber okuyorum yani moralim bozuk olduğunda güzel haber okuyorumki neşem yerine gelsin moralim iyi olduğunda haber seçmiyorum ayrıca tuba ile ikinizin yaptığı haberler kaliteli oluyor söylemeden geçemiyecem teşekkürler iyki varsınız

Yorumunuz için çok :tşk: ben de sizin yorumlarınızı hayranlıkla okuyorum,siz de inanın iyiki varsınız,çok sağolun.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
oylandı.

AHMED...

AHMED...

Üye
hızlısin dostum naklen yayın :tşk:

greenmile

greenmile

Üye
Iyisin hossun da haberleri makaslamadan bilgilendirsen daha iyi olacak:D

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
greenmile

greenmile

Üye
Bu arada hakkini yemeyim mobilim oy yanlis oldu kusura bakma dostum

cardanadam

cardanadam

Üye
Iyisin hossun da haberleri makaslamadan bilgilendirsen daha iyi olacak:D

ne makası artık tuba kardeşimde ekleme yapıyor altına başka bir haber sitesinden daha ayrıntılı oluyor bazen modlar iki haberi birleştiriyor ama daha iyi olacaklar eminim işin sırrı kordineli çalışmakta biri haber yayınlıyacağı zaman diyerine haberin başlığını pm atsa diyeri aynı haberi başks siteden bulup eklerse modlara iş düşmez

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yeni mesajlara göz gezdirirken denk geldiğim bütün haberlerini okuyorum. Zaten gözümde formun en hızlı haber motoru sensin.

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada hakkini yemeyim mobilim oy yanlis oldu kusura bakma dostum

Rica ederim,ne tür oy verseniz haklısınız;verdiğiniz oydan dolayı siz dahil hiç bi forumdaşım hakkında art niyet gütmem,güdemem.

ne makası artık tuba kardeşimde ekleme yapıyor altına başka bir haber sitesinden daha ayrıntılı oluyor bazen modlar iki haberi birleştiriyor ama daha iyi olacaklar eminim işin sırrı kordineli çalışmakta biri haber yayınlıyacağı zaman diyerine haberin başlığını pm atsa diyeri aynı haberi başks siteden bulup eklerse modlara iş düşmez

Bu konu üzerinde Tuba ile bi anlaşmaya vardık.

Yeni mesajlara göz gezdirirken denk geldiğim bütün haberlerini okuyorum. Zaten gözümde formun en hızlı haber motoru sensin.

Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum,çok sağolun.

AHMED...

AHMED...

Üye
bir kişi çok kötü diye oy kullanmış ve ne kötü neyi kötü hakkında yorum yok o zaman o arkadaşa ben bi hikaye anlatıyim günün birinde bir ressam bir resim yapıp pazar yerinde sergilemiş resmin yanına da bir kalem koyup begenmediginiz yeri işaretleyin diye de not bırakmış ve ayrılmış resmin yanından tekrar resmin yanına döndüğünde heryeri işaretli olarak görmüş üzülür ustasının yanina gider durumu ustasına anlatır ve ustası der ki aynı resmi tekrar Yap ve oraya koy der altına da şöyle bir not bırakır beğenmediğiniz yeri silip düzeltin diye ve resmin yayından ayrılıp tekrar döndüğünde resmin hiç bir yerinin oynanmadigini görür insanların bir çoğu da öyle dir bir söz daha söyleyim " Bir işi bilen yapar !
Az bilen akıl verir !
Hiç bilmeyen eleştirir !
Yapamayan ise çAMUR ATAR ! :D bu arada çok konuştum canim sıkıldı :D

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
bir kişi çok kötü diye oy kullanmış ve ne kötü neyi kötü hakkında yorum yok o zaman o arkadaşa ben bi hikaye anlatıyim günün birinde bir ressam bir resim yapıp pazar yerinde sergilemiş resmin yanına da bir kalem koyup begenmediginiz yeri işaretleyin diye de not bırakmış ve ayrılmış resmin yanından tekrar resmin yanına döndüğünde heryeri işaretli olarak görmüş üzülür ustasının yanina gider durumu ustasına anlatır ve ustası der ki aynı resmi tekrar Yap ve oraya koy der altına da şöyle bir not bırakır beğenmediğiniz yeri silip düzeltin diye ve resmin yayından ayrılıp tekrar döndüğünde resmin hiç bir yerinin oynanmadigini görür insanların bir çoğu da öyle dir bir söz daha söyleyim " Bir işi bilen yapar !
Az bilen akıl verir !
Hiç bilmeyen eleştirir !
Yapamayan ise çAMUR ATAR ! :D bu arada çok konuştum canim sıkıldı :D

Öylesine içten yazmışsınız ki yorumunuza ekliycek harf dahi bulamadım;yorumunuz için çok sağolun;eksik olmayın.Ama ortada şöyle bi durum var ki yukarıda greenmile nickli forumdaşım da açıkladı ki greenmile nickli forumdaşımız oyunu yanlış kullanmış;olay bundan ibaret;yani sandığınız gibi "Çok Kötü" oyunu kasten kullanan biri yok ortada.

AHMED...

AHMED...

Üye
biliyorum farkındayım ben bu yorumu yazarken ortada açıklama yoktu yazana kadar dolmuş kalmış yorum :d: günahını aldık arkadaşın kusura bakmasın

mrtcn307

mrtcn307

Üye
başka sitelerde haber bile okumuyorum artık önceden bi girip bakardım ama maxicep e takılmaya başladıktan sonra onlara bakmıyorum zaten hepsi naklen burda :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
eyi haberler eyi :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt