Haber Köşesi'nde açılan konuları okuyor musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Forumun Haber Köşesi'nde açılan konuları okuyo musunuz?

• Evet,okuyorum.

Kullanılan: 18 66.7%
  • Hayır,okumuyorum.

Kullanılan: 9 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    27
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mareşal

Üye
genelde başlığa bakıp ilgimi çekerse okurum.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
konu başlığına göre değişiyor

Astrosman

Astrosman

Üye
Genelde güzel başlıkları tercih edip okuyorum.. :ehe

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
İlgimi çekenleri sadece. Onların sayisida az.

Yeni mesajlara bakarken ilgimi çeken olursa bir göz atarım...(Çok nadir)..

ilgimi cekenleri evet

benim çok ilgimi çekiyor :D

ilgimi çekerse göz atarım, tamamını nadir okurum, çoğu habere ne yazıkki bi alışkanlığımız oldu, bu üzücü..

genelde başlığa bakıp ilgimi çekerse okurum.

konu başlığına göre değişiyor

Genelde güzel başlıkları tercih edip okuyorum.. :ehe

İlgi alanlarınızı göz önünde bulundurarak bugünden itibaren haberleri aldığım sitenin haberlere verdiği başlıkların çoğunu değiştirerek forumda yayınlamaya başladım,yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı :tşk:

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
evet kesinlikle oluyorum çok yararlı bi bölüm haber köşesi emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim

mstf_l

mstf_l

Üye
ilgimi cekenlere söyle bir bakarım bos zamanım varsa

Revengeful

Emekli Yönetici
İlgi alanlarınızı göz önünde bulundurarak bugünden itibaren haberleri aldığım sitenin haberlere verdiği başlıkların çoğunu değiştirerek forumda yayınlamaya başladım,yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı :tşk:

Benim ilgi alanım metal müzik..

Revengeful

Emekli Yönetici
istesen bulursun her türlü :D tek yere bakma :D

tempestshine

tempestshine

Üye
Arada bir uğrayıp okurum :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
valla bydexer sagolsun..
Artık takıp edıyorum...

fullwar

fullwar

Üye
Genelde okurum fakat bazılarında sadece video haber (bu bir haber değildir) var. Bunun haber değeri taşıması için altına bir kaç cümle yorum yazarsan mantıklı hale gelir. Mesela şöyle bir örnek vereyim; bu tamamen sana bağlıdır fakat ben haberi bir kaç farklı kaynaktan okuduktan sonra (medyaya güvenmem) kendi yorum ve üslubumla tekrardan yazarım ve bu haber artık bana aittir. Çünkü haberi özümsedim ve çıkarım yapıp sundum. Böyle daha zahmetlidir fakat bence gerçek habercilik budur. Yinede sen nasıl biliyorsan öylesi senin için daha iyidir.

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
valla bydexer sagolsun..
Artık takıp edıyorum...

Genelde okurum fakat bazılarında sadece video haber (bu bir haber değildir) var. Bunun haber değeri taşıması için altına bir kaç cümle yorum yazarsan mantıklı hale gelir. Mesela şöyle bir örnek vereyim; bu tamamen sana bağlıdır fakat ben haberi bir kaç farklı kaynaktan okuduktan sonra (medyaya güvenmem) kendi yorum ve üslubumla tekrardan yazarım ve bu haber artık bana aittir. Çünkü haberi özümsedim ve çıkarım yapıp sundum. Böyle daha zahmetlidir fakat bence gerçek habercilik budur. Yinede sen nasıl biliyorsan öylesi senin için daha iyidir.

:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt