Haber Editörleri Alınacaktır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Haber Editörleri Alınacaktır
Merhaba,:sn:

Bildiginiz gibi, sitemizin yakından takip edilen ve önemle hazırlanan, konuların önemle yıllardır düzenlenerek yayınlandığı 2 kategorisi var

Teknoloji haberlerinde, güncel teknolojileri en yakın takip etmemizi sağlayacak tarzda, gerek kendi yazdığımız gerek se diğer sitelerin yazdıklarından yararlanarak, kaynak da belirterek yayınlamaktayız.

Gsm Operatörleri bölümünde ise, en gücel gsm operatörü kampanyaları, servisleri yenilikleri ve yardımlaşmaları içeriyor. Yine burada da gsm operatörleri ve telekom hakkında haberler bulunmakta.

Teknoloji haberleri konularında, her mesaj yöneticilere onaylanacak olarak gelmekte ve bu da yöneticiler için bir zaman kaybı olmaktadır zira konudaki resimler, maxicep in kendi sunucuna etiketlenerek yükleniyor ve birçok düzenleme yapmak gerekiyor. Bazı arkadaslar saolsun copy paste alıyorlar direkt. Ama paylaşım bu olmamalı.

İki model düşünüyorum

• Haberleri, kendi özgün olarak yazan, az da olsa bir miktar ücretli olarak çalışabilecek üyeler. Bu modelde, yabancı sitelerdeki kendinize ait Türkçe çeviriler ile özgün haber yapmak dahil. :oke:
  • Haberleri belirli kaynaklardan yararlanarak, güzelce hazırlayıp, kaynağını belirtip haberlerde yayınlayan gönüllü üyelerimiz. :oke:

Görev almak isteyen arkadaşa, öncelikle bölümde zaten onaylanma sistemi haberler yayınlandığından, onaylanmak üzere gönderdiği konular, başvurusundan sonra, bir süre incelenecek ve değerlendirilerek yetki verilecek. Yani başvurudan sonra, normal haberlerinizi göndermeye devam edebilirsiniz. Takip edecegiz. :deal:

Ayrıca daha önce açılan haber açılmamalı. En önemli nokta belki de bu :sn:
Forumun Arama özelliğini kullanarak arama yapılmalı.
Arama sayfasında "Mesaj Başlıklarında Ara" seçenegi, çok daha büyük kolaylık sağlamaktadır.

Başvuru Şartı :megafon:
Çok da yeni bir üye olmamak.
Kimse kimseyi tanıyamadan ve bir süre zaman geçmeden, güvenip yetki vermez.
Her gönderdiğiniz başvuru talebi PM ' ine, cevap veremeyebilirim o yüzden. :bilmem:

Her başvuran , yetki almayacaktır.:megafon:
O yüzden dargınlık kırgınlık olmasın, birkaç tane arkadaşa ihtiyacımız var simdilik

:polis: Başvurmak isteyen arkadaşlar, bana özel mesaj atsınlar. :polis:

Buraya tıklayarak, kolayca atabilirsiniz.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
DAha Önce Yapmıslıgım war Sitem Ve Forum Sitem Bulunmakda webtasarımım güzel olmasada Yapanbilirim..

toprakumit

toprakumit

Üye
Adminim; Çok iyi olmuş eline sağlık ;)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
yok yani bilgilendirme amaclıneyse attıgım mesajda detayları war

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
:maxicep:'a Hayırlı Olsun :nargile:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
seçilecek arkadaşlara başarılar. gerçi bende pm attım ama bakalım :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bende Pm Attım Bakalım

Salihyet

Salihyet

Üye
Bence seçeceğiniz arkadaş, düzgün cümle kurabilmeli. Açacağı konuyu önce kendince yorumlamalı, değerlendirmeli ve uygun kaynaklara sahip olmalı.. Konu açmak, cevap yazmaya benzemez..

toprakumit

toprakumit

Üye
Siz attıysanız bende atarım :D :ehe

toprakumit

toprakumit

Üye
Bilmiyorum :ehe Beklemelerdeyiz :ehe

Aslında haberden çok yardım konularında daha iyiyim ve yardım etmeyide seviyorum. Bide Bilgide var :) :oke:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bence seçeceğiniz arkadaş, düzgün cümle kurabilmeli. Açacağı konuyu önce kendince yorumlamalı, değerlendirmeli ve uygun kaynaklara sahip olmalı.. Konu açmak, cevap yazmaya benzemez..
Kesinlikle katılıyorum

Bu aralar yoğun olsam da cevap yazmaya calisiyorum.
Alımlar basladı. :oke:

toprakumit

toprakumit

Üye
zaten haber editörünün bu özelliklere sahip olması gerek. Haber hic bir seye benzemez! Kaynagı, yazımı ve cekiciligi cok önemli...

EfeTÜRK

EfeTÜRK

Üye
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim iyi olan kazansın

leiche

leiche

Emekli Yönetici
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim iyi olan kazansın

:) bu yarışma değilki
bu bir yardımlaşma bir paylaşım
bütün üyeler maxicep için birşeyler yapmak ister fakat
kimi işi dolayısıyla
kimi okul vs dolayısıyla ilgilenemezler
işte burda ilgilenebilecek kişiler seçilir :oke:

toprakumit

toprakumit

Üye
:) bu yarışma değilki
bu bir yardımlaşma bir paylaşım
bütün üyeler maxicep için birşeyler yapmak ister fakat
kimi işi dolayısıyla
kimi okul vs dolayısıyla ilgilenemezler
işte burda ilgilenebilecek kişiler seçilir :oke:

:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt