Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ayy cnm askere gidiyo yaa...senin adına seviniyorum çakı gibi asker olcaksın...herkese yakışmaz askerlik...sana çok yakışıcak... ama kendim için üzülüyorum özlicem die...
ayy cnm askere gidiyo yaa...senin adına seviniyorum çakı gibi asker olcaksın...herkese yakışmaz askerlik...sana çok yakışıcak... ama kendim için üzülüyorum özlicem die...
şakasına diyom yanlış anlama
sen gidiyon diye cidden üzülüyom ben
DiaBLoS
Admin
Askerlik güzel kardeşim . Tadını çıkarmaya bak . Askerlikle ilgili verilen ögütlerin alayı faso , fisodur .. Bambaşka bir ortam , bambaşka insanlar , bambaşka bir hayat . Umarım en iyi şekilde yapıp , bitirirsin .
Askerlik güzel kardeşim . Tadını çıkarmaya bak . Askerlikle ilgili verilen ögütlerin alayı faso , fisodur .. Bambaşka bir ortam , bambaşka insanlar , bambaşka bir hayat . Umarım en iyi şekilde yapıp , bitirirsin .
ilk sınava gittiğim gün gördüm onu herkes sıyırıyor bişeyler çok alakasız şeyler dendi ama gittiğimde gördüğüm şey çok daha farklıydı bende keyif almaya bakıyorum kaçınılmaz çünkü